WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

NATIONAAL SLEEPVAARTMUSEUM MAASSLUIS TEKENT VOOR LOODS M

MAASSLUIS- Het Nationale Sleepvaartmuseum Maassluis (NSM) sluit aan bij de ontwikkeling van Loods M, de toekomstige maritieme en culturele trekpleister in de historische haven van Maassluis. Door de intentieovereenkomst te ondertekenen, sluit het museum zich aan bij de ‘Loodsgenoten’, een samenwerkingsverband van tien lokale organisaties en de gemeente Maassluis.

Deze collectieve ambitie markeert een cruciale fase in de realisatie van Loods M. Het NSM, nu officieel onderdeel van de Loodsgenoten, zal een actieve rol spelen in het vormgeven van een inspirerend bidbook. Dit bidbook zal de visie en plannen voor Loods M uiteenzetten, met als doel het creëren van een dynamische hotspot die zowel de maritieme geschiedenis eert als een impuls geeft aan culturele activiteiten in de regio.

De ondertekening van de intentieovereenkomst door het NSM is een bevestiging van de gedeelde toewijding om van Loods M een unieke bestemming te maken die bezoekers uit binnen- en buitenland zal aantrekken. Met deze ontwikkeling zet Maassluis een belangrijke stap naar een levendige toekomst waarin haar maritieme erfgoed en culturele potentieel volledig tot bloei komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *