WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

‘NIETS BEKEND OVER VASTLOPEN AMBULANCES VLAARDINGEN-HOLY’

VLAARDINGEN- ‘Ambulances komen in de problemen door de werkzaamheden aan de rotonde op de Zwanensingel in Vlaardingen-Holy’. Meerdere buurtbewoners beweren op diverse internetfora met eigen ogen te hebben gezien hoe hulpverleners in een fuik komen van wachtende auto’s. Hierdoor zouden aanrijtijden in het gedrang komen, met alle gevolgen van dien, stellen de getuigen, maar hun verhalen worden niet bevestigd door de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR).

Navraag bij de VRR levert geen enkele herkenning op van het vermeende probleem. “Ik heb het hier nagevraagd en dit gerucht is bij de ambulance niet bekend”, laat woordvoerder Elsa Moonen-Tan desgevraagd weten.

Dat er verkeersopstoppingen zijn tot in Schiedam is wel een gegeven. De filevorming was niet voorzien bij de doorrekening van de plannen met de aanleg van de rotonde aan de Zwanensingel. Inmiddels roept de gemeente Vlaardingen automobilisten op om de Schiedamse Hargalaan te mijden in de spits. Vanwege de aanleg van de rotonde in Holy wordt verkeer omgeleid via de Hargalaan. Daar is het nu extra druk. Dit levert onder andere hinder op voor bezoekers en personeel van het Franciscus Vlietland ziekenhuis.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *