WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

NIEUWE VRAGEN DOOD HAMIDOU SCHIEDAM

De auto waarmee de 21-jarige Hamidou  werd geschept. Weet u meer over deze zaak?Bel dan met de politie op 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.
De auto waarmee de 21-jarige Hamidou werd geschept. Weet u meer over deze zaak?Bel dan met de politie op 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.
SCHIEDAM- De auto waarmee 21-jarige Hamidou Laitin vorig jaar november werd doodgereden is in de dagen voor het ongeluk al gezien in Schiedam-Noord. In het tv-programma Opsporing Verzocht is gisteravond de speciale uitlaat getoond van de zwarte Seat. De Politie hoopt dat meer mensen de auto eraan zullen herkennen.

Hamidou werd vrijdag 6 november rond 22.10 uur geschept door de auto. Hulpdiensten waren snel ter plaatse en troffen de Schiedammer gewond op straat aan. Hij overleed ter plaatse. Zo’n 100 meter verder op de Laan van Bol’es troffen agenten de betrokken auto leeg aan. Bij controle van het kenteken bleek dit voertuig op 2 november gestolen te zijn op de van Hogendorplaan in Vlaardingen. Volgens getuigen zaten er tijdens het ongeval ten minste drie personen in. Zij renden na het ongeluk weg, onder meer in de richting van de Valeriusstraat en Eduward van Beinumlaan.

Twee weken terug werd een beloning uitgeloofd van 7.500 euro door Justitie in Rotterdam voor de gouden tip in deze zaak.

Zie ook: Nieuwe oproep dood Hamidou Schiedam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *