WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

NIEUW SEIZOEN THEATER KONINGSHOF MAASSLUIS

MAASSLUIS- Theater Koningshof presenteert een mooi en vermakelijk theaterprogramma voor het nieuwe seizoen. Aankomende donderdag 18 april wordt de nieuwe brochure uitgebracht en verspreid in Maassluis, Maasdijk en Maasland bij de Maassluise Courant De Schakel. De brochure staat bol met nieuwe voorstellingen voor het komend seizoen. Bekende namen, opkomend talent, serieuze voorstellingen, veel lachen, inspiratie, fijne jeugdvoorstellingen, cabaret, veel muziek en lokale producties: een afwisselend seizoen. Cinema Koningshof gaat natuurlijk ook door met een divers aanbod van films. Van Ladies Only tot Classics en van kinderfilms tot reguliere film, het is allemaal te zien in Cinema Koningshof. De films zullen ook in het nieuwe seizoen op woensdag gedraaid worden. Vanaf 18 april a.s. kun je de nieuwe voorstellingen al online boeken, telefonisch of aan de theaterkassa van ons theater. Wij zijn heel benieuwd wat je van het nieuwe programma vindt!

Seizoenpresentatie op 25 mei

25 mei a.s. vindt in Theater Koningshof een feestelijke seizoenpresentatie plaats. Tijdens deze avond wordt het oude seizoen afgesloten en het nieuwe theaterseizoen 19/20 geopend. Tijdens deze avond zijn er ontzettend leuke presentaties en optredens te zien van diverse artiesten die komend seizoen ook zullen optreden in Theater Koningshof. Bekende namen, opkomend talent, lokale optredens…..We verklappen nog niet wie er komt, maar wel dat het erg leuk wordt. Natuurlijk zullen we het programma 19/20 toelichten en ben je in de gelegenheid kaarten te reserveren voor jouw favoriete voorstellingen.

Kaarten voor de seizoenpresentatie zijn verkrijgbaar via de site: www.theaterkoningshof.nl.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *