WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

NIEUWE AANHOUDINGEN DOODSTEKEN MAN (71) ROTTERDAM-IJSSELMONDE

ROTTERDAM- In verband met een fatale mishandeling die plaatsvond op de Molièreweg in Rotterdam-Zuid (Lombardijen), heeft de politie twee verdachten gearresteerd. Het gaat om mannen van 56 en 35 jaar oud die ervan worden verdacht een rol te hebben gespeeld bij de mishandeling die leidde tot de dood van een 71-jarige man op de Molièreweg. Het grootschalig opsporingsteam dat deze zaak onderzoekt, heeft de verdachten vanochtend in hechtenis genomen. Het team, dat onder leiding staat van het Openbaar Ministerie, heeft de afgelopen weken intensief onderzoek gedaan naar deze mishandeling. Er is veel media-aandacht geweest voor de zaak, onder andere in de programma’s Bureau Rijnmond en Opsporing Verzocht. Daarnaast hebben de rechercheurs in de buurt gesproken met de vele getuigen die het incident hebben gezien of gehoord en hebben zij camerabeelden geanalyseerd. Dit alles heeft ertoe geleid dat de politie vanochtend vroeg een 35-jarige man uit Den Haag en een 56-jarige man uit Rotterdam kon aanhouden. Zij worden beiden verdacht van betrokkenheid bij de fatale mishandeling van de 71-jarige man en zitten momenteel in voorlopige hechtenis.

De mishandeling gebeurde op woensdagavond 27 september rond 20.45 uur op de Molièreweg. Het 71-jarige slachtoffer liep ernstige verwondingen op bij een mishandeling door meerdere personen en overleed kort daarna. Hij werd tijdens de mishandeling ook gestoken met een scherp voorwerp. Zijn hond, die bij hem was, raakte ook gewond. Diezelfde avond arresteerde de politie al een 53-jarige man uit Rotterdam, die ook wordt verdacht van betrokkenheid bij de mishandeling. Hij zit nog steeds vast.

PartijPeiler
een second opinion bij stemadvies

Online stemhulpen worden meestal gemaakt in overleg met politieke partijen. Deze mogen zelf aangeven hoe zij over de voorgelegde stellingen denken. Maar geven die stemhulpen dan wel een eerlijk beeld? PartijPeiler geeft advies op basis van stemuitslagen in de Tweede Kamer. Daardoor leiden vergelijkbare stellingen bij PartijPeiler mogelijk tot een ander advies.

Klik HIER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *