WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

NUL BEWIJS BEDREIGINGEN BURGEMEESTER VLAARINGEN

VLAARDINGEN- Burgemeester Annemiek Jetten (PvdA) houdt vooralsnog de brief geheim waarmee zij donderdagavond heeft geprobeerd twijfels weg te nemen rond bedreigingen aan haar adres. Op het stadhuis wenst men voorlopig geen inzage te geven in het schrijven dat afkomstig is van justitie. Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie (OM) komt niet verder dan het bevestigen van het bestaan van ‘een brief’. Over de inhoud wordt geen mededeling gedaan.

Volgens Jetten betreft het een schrijven over de voortgang van haar aangiften. Jetten: “ Met de nadruk op -ten. Die zijn gedaan door mij in het kader van bedreigingen en beledigingen.” Ondanks de toezegging de brief te delen met de gemeenteraad is het daar nog niet van gekomen.

Vaststaat dat het OM twee Vlaardingers in het vizier heeft wegens belediging van de burgemeester. Zelf heeft Jetten het meermaals gehad over bedreiging. Dit alles in verband met het verbieden van de vreugdevuren tijdens de jaarwisseling.

In Vlaardingen verschenen in december extra mobile camera’s. Ook werden bewakers ingezet bij de nieuwjaarsreceptie en Buurt What’sApp-groepen aangespoord om te dienen als tipgevers. Daarnaast heeft de burgemeester op 21 december besloten een noodverordening af te kondigen.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *