WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

ONGEWENSTE KLANT OVERTREEDT VERBOD SUPERMARKT(EN) SCHIEDAM

SCHIEDAM- Supermarkt Plus op het Geuzenplein in Schiedam-Woudhoek heeft moeite met het buiten houden van een ongewenste klant. Schiedammer P.W. van E. (57) heeft maling aan het hem opgelegd toegangsverbod.

Op 11 december kwam Van E. de supermarkt binnen terwijl hem met ingang van 12 september 2020 schriftelijk de toegang tot de Plus is ontzegd voor de duur van één jaar.

Ook bij supermarkt Aldi zien ze hem liever niet. Daar heeft de man op 13 februari vorig jaar meerdere verpakkingen bier weggenomen zonder betalen.

Wanneer iemand die in het bezit is van een winkelverbod toch de winkel betreedt dan maakt deze zich schuldig aan huisvredebreuk (of lokaalvredebreuk in geval van semi-overheid gebouwen). Deze ongewenste klant mag dan op heterdaad aangehouden worden en aan de politie worden overgedragen. Naast een toegangsverbod naar aanleiding van een strafbaar feit – heterdaad-  mag een ondernemer ook bezoekers weren vanwege overlast of onwenselijk winkelgedrag.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

5 gedachten over “ONGEWENSTE KLANT OVERTREEDT VERBOD SUPERMARKT(EN) SCHIEDAM

  1. Ik snap niet dat ze deze beste man geen hulp bieden , ze laten hem al een paar jaar aan modderen , terwijl ie gewoon professionele hulp nodig heeft .

  2. Het moet een simpeler worden in Nederland een toegangsverbod is helder houd iemand zich et niet aan oppakken en korten op de uitkering wanneer dit weer voorkomt weer korten net zolang tot hij leert net als kinderen wiet niet horen wil moet maar voelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *