WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

OOK IN VLAARDINGEN-VOP LICHTMAST IN PARKEERVAK

VLAARDINGEN- In de Vettenoordse polder (VOP) in Vlaardingen bezet een lantaarnpaal al maanden een parkeervak. Sinds de herbestrating van afgelopen zomer staat de lichtmast in de Van Diepenbrockstraat, ter hoogte van huisnummer 161, het parkeren van een auto in de weg. Een Vlaardingse maakte afgelopen vrijdag een foto van de situatie naar aanleiding van een bericht over een vergelijkbare situatie op Oranjeburgh in Schiedam. Met dit verschil dat de paal in Schiedam-West een dezer dagen wordt verplaatst. In de VOP lijkt daarvan heen sprake.

Het is niet de eerste keer dat een lantaarnpaal midden op de weg ‘belandt’. In 2010 stonden in de Rotterdamse wijk Oosterflank de lantaarnpalen midden op straat en in de parkeervakken. Dat kwam volgens de buurtbewoners door gebrekkige communicatie tussen de verschillende gemeentelijke diensten.

Deze lantaarnpaal in Schiedam-West verdwijnt binnenkort naar het gat in de stoep.
In september 2017 deed zich iets soortgelijks voor bij de herinrichting van knooppunt Vijfsluizen in Schiedam. Een paal van een  rij stoplichten boven de afrit van de A4 stond deels in de rechterrijbaan, de nieuwe weg naar metro Vijfsluizen voor de bussen van de RET. De nieuwe trottoirbanden naast het metrostation lagen al op hun plaats, ook het asfalteringswerk was uitgevoerd, maar de verkeerslichten waren blijven staan.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *