WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

OP PROEF MET METRO NAAR STRAND HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Bent u al met de metro naar het strand geweest in Hoek van Holland? Probeer het zondag 30 april, dan rijdt de metro tussen 10.00 en 19.00 uur 8x per uur vanaf station Blaak in Rotterdam naar station Hoek van Holland Strand. Dit doet de RET als proef ter voorbereiding op de echt warme dagen die mogelijk nog gaan komen deze zomer.

Sinds 31 maart kunnen reizigers uit Rotterdam en omgeving van hartje stad naar het strand met metrolijn B. De ligging van het nieuwe metrostation Hoek van Holland Strand is uniek: u stapt uit de metro zo het strand op. Nergens in Nederland komt u over het spoor zo dichtbij zee.

Met dit unieke metrostation in Nederland en de rest van de wereld krijgt het strand van Hoek van Holland een boost als 4-seizoenenbadplaats. Bijna nergens stapt u zo dichtbij de zee uit de trein, tram of metro. Bovendien verbindt de metro hartje stad in Rotterdam met het strand in slechts 37 minuten (Beurs- Hoek van Holland Strand). Ook het metrostation Hoek van Holland Haven is nieuw en werd op vrijdag 31 maart voor het eerst in gebruik genomen.

2 gedachten over “OP PROEF MET METRO NAAR STRAND HOEK VAN HOLLAND

  1. Nou je ligt daar al over elkaar heen,zo druk is het.
    Gaat met de metro erbij helemaal onplezierig worden daar.
    Mij niet gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *