WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

OPENING CRUYFF COURT IN PARK VLAARDINGERDIJK SCHIEDAM

SCHIEDAM- Vanmiddag vindt de officiële opening plaats van het nieuwe Cruyff Court Schiedam, gelegen in het park onder de Vlaardingerdijk, nabij de Burgemeester van Haarenlaan. De feestelijke middag wordt georganiseerd door de gemeente Schiedam, de Johan Cruyff Foundation, Schiedam Beweegt en Team Sportservice Schiedam, en staat bol van sport- en spelactiviteiten.

De opening wordt bijgewoond door wethouder Antoinette Laan (VVD) en een ambassadeur van de Johan Cruyff Foundation. Voor en na de officiële ceremonie, die om 15.45 uur plaatsvindt, is er volop gelegenheid om te sporten en spelen onder begeleiding van sportbegeleiders van Schiedam Beweegt en beweegcoaches van Team Sportservice Schiedam.

Het nieuwe Cruyff Court vervangt het oude veld aan de Parkweg, dat tot en met 2021 in gebruik was. De nieuwe locatie in Park Vlaardingerdijk is gekozen vanwege de goede bereikbaarheid vanuit zowel de wijk Nieuwland als de wijk West. Het nieuwe veld beschikt ook over een 3×3 basketbalveld.

Een Cruyff Court is een sportieve speelruimte waar kinderen kunnen sporten en bewegen. Het biedt een plek om talenten te ontwikkelen, vrienden te maken en de fysieke en mentale gezondheid te verbeteren. Kortom, een ruimte waar kinderen het beste uit zichzelf kunnen halen.

Iedereen is van harte uitgenodigd om de opening bij te wonen op woensdag 10 juli van 14.30 tot 16.30 uur op het Cruyff Court Schiedam, Park Vlaardingerdijk (naast het speeleiland).

Meer informatie over de opening is te vinden op schiedam.nl/opening-cruyff-court.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *