WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

OPENING ‘NIEUWE WINKEL’ HOF VAN SPALAND SCHIEDAM

SCHIEDAM- Deze week is de nieuwe winkel voor het eerst open van Personelity Fashion & Lifestyle aan de Zwaluwlaan in Schiedam-Kethel. Aanstaande zaterdag volgt een officieel openingsmoment waarbij Monique Rotteveel, fractievoorzitter van Lokaal Onafhankelijk Schiedam (LOS), het lintje zal doorknippen.

‘Het papier is van de ramen en wij staan weer voor je klaar’, meldt het bedrijf, dat al jaren gevestigd is in winkelcentrum Hof van Spaland. ‘Wij zijn nu verhuisd naar de voormalige Nooteboom Showroom. Een grotere ruimte, meer etalages en meer shopplezier.’

Eerder werd nog melding gemaakt van strubbelingen tussen de ondernemer en de gemeente over de hervestiging in de voormalige autoshowroom. De locatie zou niet geschikt zijn en in de toekomst wil de gemeente daar woningbouw. De ondernemer heeft hulp gezocht bij LOS.

Informatie over de acties deze week zijn hier te vinden:
https://www.facebook.com/Personelity.nl/posts/2123249404493728

Eén gedachte over “OPENING ‘NIEUWE WINKEL’ HOF VAN SPALAND SCHIEDAM

  1. De gemeente moet eens wat soepeler omgaan met de ondernemers die vooruit willen. En van die plannen die ze hebben voor de toekomst komt ook niets van terecht. Het enige waar ze goed in zijn is tegenwerken en vooral niet luisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *