WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

OPNIEUW HOOGWATER VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- In Vlaardingen wordt om 17.30 uur weer hoogwater verwacht. De gemeente verwacht dan een waterstand tussen 2,25 en 2,80 meter boven NAP (Normaal Amsterdams Peil).

Loswallen en rijwegen langs de Buitenhaven en de Koningin Wilhelminahaven en het Oostelijk deel van de Maasboulevard komen ruim onder water te staan.

De gemeente sluit tussen 15.30 en 20.30 uur de Westhavenkade (gedeelte tussen Westerhoofd en Galgkade), Oosthavenkade (tussen Oosterhoofd en Vulcaanweg), Maasboulevard (tussen Westerhoofd en Abel Tasmanlaan) en de KW-haven Zuidzijde en Noordzijde af. Ook worden wegafzettingen met inrijverboden geplaatst om te voorkomen dat mensen met hun voertuig rijden of parkeren in de gebieden waar hoogwater verwacht wordt.

Parkeer uw voertuig niet in de afgezette gebieden. Als u in het gebied geparkeerd staat waar hoog water verwacht wordt, parkeer uw auto dan tijdig ergens anders.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *