WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

OVERVALLER JUWELIER VLAARDINGEN OPGEPAKT

VLAARDINGEN- De politie heeft een 21-jarige man uit Vlaardingen aangehouden als verdachte in het onderzoek naar de overval op een juwelier in winkelcentrum De Loper. Hij is vrijdag aangehouden en vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die heeft bepaald dat de verdachte blijft vastzitten.

De man wilde gewapend met een mes op 29 januari toeslaan bij de juwelier, maar had niet gerekend op een aanwezige klant. Nadat het personeel met het mes werd bedreigd greep de klant de overvaller in de kladden en werkte hem de deur uit.

Volgens het signalement dat werd verspreid betreft het een blanke man, 1.80-1.90m lang, zwart jack en zwarte mondkap (het opgedrongen abnormaal, waartoe ook het MKB klanten heeft gedwongen ivm de hoax).

3 gedachten over “OVERVALLER JUWELIER VLAARDINGEN OPGEPAKT

  1. Covid is een hoax: de griep voorzien van een andere naam! Het is 1 groot spelletje! waarna ze regelgeving door konden drukken. Straks hebben we ook gas op rantsoen omdat Rusland de gaskraan dichtdraait omdat de EU hun uitsluit van het financiële systeem

    1. Het gas blijft voorlopig nog vanuit Rusland hier naartoe stromen, daar is een uitzondering voor gemaakt. Het zal wat duurder worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *