WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

PETER S. (51) MISHANDELT VLAARDINGSE

VLAARDINGEN- Voor meerdere gewelddadigheden tegen een Vlaardingse vrouw moet Rotterdammer Peter S. zich komen verantwoorden voor de rechters van de meervoudige strafkamer. Het slachtoffer betreft zijn levensgezel.

Volgens het Openbaar Ministerie (OM) heeft de 51-jarige verdachte, in de periode van 23 april tot en met 26 juni, in Vlaardingen de voordeur van de woning van de vrouw aan de Fazantlaan vernield. Ook zou hij meerdere mobiele telefoons, een spiegel, een camera, een televisie, potten verf en een massageapparaat hebben vernield.

Op 26 juni is de vrouw ook mishandeld door S., omdat hij (met beide handen) de keel van de vrouw zou hebben beetgepakt en met kracht dichtgedrukt. Ook is het slachtoffer op haar het gezicht en tegen haar hoofd geslagen en gestompt.

Uit de dagvaarding blijkt dat S ook op 10 december tekeer is gegaan tegen het slachtoffer. Die dag zou hij een mobiele telefoon, een identiteitskaart en een bankpas op naam van de vrouw hebben weggenomen. Het slachtoffer zou daarnaast zijn mishandeld doordat S. haar meerdere malen bij haar armen grijpt en aan de haren trekt terwijl de vrouw op de grond valt en aan haar haren over de grond/galerij wordt gesleurd, waardoor een plukken haar uit het hoofd van het slachtoffer zouden zijn getrokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *