WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

PLEIDOOI VOOR OPENBAAR VERVOER NAAR BEGRAAFPLAATS SCHIEDAM

SCHIEDAM- Er moet openbaar vervoer (OV) gaan rijden van en naar crematorium en begraafplaats de Beukenhof in Schiedam. Daarvoor pleit D66 in Schiedam.

De partij vindt de afwezigheid van OV met name zorgelijk omdat een begraafplaats door veel ouderen wordt bezocht. D66 wil dat Schiedam bij de Metropoolregio Rotterdam Den Haag duidelijk maakt dat er een OV halte in de buurt aangelegd moet worden.

In vergelijking met begraafplaats Holy in Vlaardingen is de begraafplaats de Beukenhof in Schiedam slecht ontsloten met openbaar vervoer, constateert D66.

GEEF UW MENING!!

Laat weten wat u vind. Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar onthoudt: reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 gedachten over “PLEIDOOI VOOR OPENBAAR VERVOER NAAR BEGRAAFPLAATS SCHIEDAM

  1. Het wordt inderdaad tijd dat de ” Beukenhof” bereikbaar is met het Openbaar Vervoer. Dat is echt geen overbodige luxe maar iets wat al heel lang geleden had moeten gebeuren !

  2. Het is inderdaad erg dat er geen ov rijd naar beukenhof, ik dacht zelfs dat het nog verplicht was om bepaalde meters van b.v. Beukenhof vervoer moest zijn, schandalig dat er nog niks is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *