WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

POLITIE SCHIEDAM ONTDEKT WIETPLANTAGE

De ontmanteling is onderdeel van de bestuurlijke aanpak hennepteelt, die sinds 1 januari 2009 actief is om overlast van hennepkwekerijen te bestrijden. Hennepkwekerijen vormen een risico op brandgevaar, stank- en wateroverlast. Meer informatie of tips over hennepkwekerijen bij u in de buurt? Meld dit bij de politie via 0900-8844 of als u onbekend wil blijven bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
De ontmanteling is onderdeel van de bestuurlijke aanpak hennepteelt, die sinds 1 januari 2009 actief is om overlast van hennepkwekerijen te bestrijden. De gemeente Vlaardingen werkt samen met politie, Stedin en woningcorporaties aan het bestrijden van hennepkwekerijen. Hennepkwekerijen vormen een risico op brandgevaar, stank- en wateroverlast. Vaak gaan er criminele organisaties achter schuil. Meer informatie of tips over hennepkwekerijen bij u in de buurt? Meld dit bij de politie via 0900-8844 of als u onbekend wil blijven bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
SCHIEDAM- In de Van Hallstraat in Schiedam-Nieuwland is zaterdagavond bij toeval een hennepkwekerij aangetroffen door de politie. De illegale plantage stond opgeteld in een woning. Er stonden op dit aders welgeteld honderdtweeënvijftig planten.

De politie was in verband met hulpverlening de woning binnengetreden na een tweet. Eenmaal in de woning werd de kwekerij ontdekt.

Er was sprake van stroomdiefstal stroom.Er is nog niemand aangehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *