WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

RAMPENFILM MET 3D-GELUIDSSYSTEEM IN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De JT bioscoop aan het Veerplein in Vlaardingen presenteert vanaf woensdag 27 augustus de rampenfilm Into the Storm . Volgens het filmtheater is deze film bij uitstek geschikt om in Dolby Atmos te bekijken. Door het immense 3D-geluidssysteem zou u zich u niet meer in een bioscoopzaal wanen, maar in het hart van de wervelwinden.
INTO THE STORM
De film vertelt het verhaal het stadje Silverton dat in één dag wordt verwoest door de ongekende kracht van een serie tornado’s. De bevolking is overgeleverd aan de genade van de onvoorspelbare en dodelijke cyclonen, terwijl stormjagers waarschuwen dat het ergste nog moet komen. De meeste mensen zoeken een schuilplaats, maar sommigen gaan juist naar de tornado toe, voor dat ene, unieke shot. Verteld door de ogen en lenzen van professionele stormjagers, sensatiezoekende amateurs en dappere burgers. Into the Storm laat u ervaren hoe extreem Moeder Natuur kan zijn.

JT Vlaardingen is een van de vier bioscopen in Nederland die is voorzien van het nieuwste 3D-bioscoopgeluid: Dolby Atmos. Dolby Atmos geeft het publiek de meest levensechte en meeslepende bioscoopbelevenis ooit. Een normale bioscoopzaal heeft een muziekvermogen van 7.000 Watt. De Dolby Atmos zalen beschikken over een installatie van gemiddeld 94.000 Watt. Er bevinden zich in de bioscoopzaal niet alleen surroundspeakers op de wanden, maar zelfs in het plafond. Hierdoor krijgt het geluid een derde dimensie. Het biedt filmmakers de gelegenheid om het geluid nauwkeurig te plaatsen en te laten bewegen in en door de zaal. Dit leidt weer tot een nog sterkere bijdrage aan het verhaal. JT Bioscopen behoort tot de zeer selecte groep bioscopen ter wereld waar dit systeem is geplaatst.