WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

ROADTRIP LA BOHÉME LIVE IN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Bij de burgemeester van Schiedam is een vergunning aangevraagd voor het organiseren van Roadtrip La Bohème Live op de Grote Markt op 21 juli van 21.00 uur tot 00.00 uur.

Het betreft een voorstelling, waar op een bus beelden worden getoond van de gloednieuwe YouTube-serie Roadtrip La Bohème over operacomponist Giacomo Puccini gecombineerd met livemuziek. Bezoekers zullen voor de bus aan tafels zitten.

Vanaf 9 mei 2018 ligt een afschrift van de aanvraag, gedurende twee weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak).

Tijdens de genoemde periode kunnen belanghebbenden over de aanvraag hun zienswijze naar voren brengen. Dit kan zowel mondeling als schriftelijk. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de burgemeester van Schiedam, Postbus 1501, 3100 EA Schiedam, onder vermelding van Roadtrip La Bohème Live.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *