WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

ROEP OM STRENGERE CONTROLE ISLAMSCHOLEN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Er moet door de gemeente Schiedam strenger worden gecontroleerd bij de twee islamitische basisscholen in de stad (800 leerlingen). Dat wil oppositiepartij LOS, nadat vorige week is aangetoond dat in Schiedam vrouwonvriendelijk en homofoob onderwijs wordt gegeven. LOS: ‘Mede gelet op de voorbeeldfunctie die van een regenboogstad mag worden verwacht.’

Vorige week liet het tv-programma Nieuwsuur zien dat de islamitische basisscholen in Schiedam gebruik maken van de Gids voor Moslimjongens (‘Strikte scheiding van jongens en meisjes’. En: ‘Muziek is een oproep van de duivel’). Oppositiepartij LOS heeft begrepen dat Asma Claassen, bekeerlinge en schrijfster van ander omstreden lesmateriaal, les geeft of heeft gegeven op de twee scholen in Schiedam. De partij komt met schriftelijke vragen en verzoekt het gemeentebestuur om duidelijkheid.

Claassen maakt kinderen in haar boeken duidelijk dat ‘een vrouw alles wat mooi aan haar is moet bedekken, om te voorkomen dat een man naar haar kijkt’. En: ‘Allah verafschuwd het hebben van seks met mensen van het eigen geslacht.’ LOS: ‘Wanneer deze leerlingen deze vrouwonvriendelijke en homofobe materie oppikken, zijn wij van LOS ervan overtuigd dat wanneer deze leerlingen wat ouder zijn, het er voor Schiedam niet rooskleurig uit zal zien!’

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Eén gedachte over “ROEP OM STRENGERE CONTROLE ISLAMSCHOLEN SCHIEDAM

  1. Om te beginnen, veel mensen zijn beknot geweest door de kerk met z’n geestelijken en hebben zich het juk afgeworpen en accepteren een andere liefdesvorm. Als je andere mensen toelaat van een andere cultuur, wat alweer generaties in Nederland woont, verwacht je niet dat dit zich gaat ontpoppen. Dat is beangstigd en dat moet aan banden gelegd. Een geloofsovertuiging prima, maar daar horen zeker geen haatzaaiende en ter dood veroordeelde liefdesverhoudingen bij, dus man met man en vrouw met vrouw.
    Als jonge kinderen dat meekrijgen, is dat een slechte ontwikkeling.
    Indoctrinatie. Een geloof dat wij niet kenden wat geïntroduceerd wordt en doorgeduwd. Dat geloof is niet van geloof, hoop en liefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *