WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

ROLSTOELVIERDAAGSE VLAARDINGEN ZOEKT U!

VLAARDINGEN- Loop u deze zomer mee met de Rolstoelvierdaagse van het Zonnehuis? De organisatie is op zoek naar mensen die het leuk vinden om één of meerdere middagen van 14.00 tot 16.00 uur mee te lopen met de Rolstoelvierdaagse.

Het evenement, dat plaatsvindt van dinsdag 18 tot en met vrijdag 21 juli, is inmiddels een ware traditie voor de bewoners van het Zonnehuisgroep Vlaardingen. Voor de elfde keer zal de lange sliert rolstoelers, familieleden en vrijwilligers door de wijken Holy en de Broekpolder trekken.

De vierdaagse vindt iedere keer weer plaats dankzij de steun van vele vrijwilligers. Dankzij deze ‘meelopers’, die helpen bij het duwen van de rolstoelen, kunnen de bewoners de tocht uitlopen. Elke hulp is daarom welkom.

Heeft u zin om één of meerdere middagen, samen met een bewoner, mee te lopen met de wandeltocht? Neem dan contact op met Caroline van Gulik (cvangulik@zgvlaardingen.nl). Wanneer u voorkeur heeft om te lopen vanaf één van de locaties (Het Zonnehuis, Drieën-Huysen of Adriaan Pauw) dan kunt u dit aangeven bij uw aanmelding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *