WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

ROTTERDAMS FEEST: FEYENOORD HEFT KNVB BEKER 2024 OMHOOG

ROTTERDAM- De stad Rotterdam is nog de hele dag gehuld in een sfeer van feest en trots vanwege de huldiging van Feyenoord, de glorieuze winnaar van de KNVB Beker 2024. Vanmiddag heeft het feest plaatsgevonden op de Binnenrotte. Een zee van supporters, duizenden in getal, verzamelde zich om de spelers en staf van de club toe te juichen. De festiviteiten begonnen stipt om 12.00 uur op het bruisende plein bij de Blaak.

Burgemeester Ahmed Aboutaleb (PvdA) was aanwezig om persoonlijk zijn felicitaties over te brengen aan het team. In zijn toespraak benadrukte hij de betekenis van Feyenoord voor de stad. “Feyenoord is niet alleen een voetbalclub, het is een essentieel onderdeel van ons Rotterdamse DNA,” zei Aboutaleb. “Samen met onze haven en de Maas vormt het de levensader van onze stad.” Ook zanger Lee Towers was van de partij.

De overwinning van Feyenoord heeft niet alleen de trofee naar Rotterdam gebracht, maar ook een gevoel van trots onder de inwoners. De Binnenrotte, alleen op dinsdag en zaterdag echt een plek van drukte en handel, werd omgetoverd tot een arena van vreugde en viering. Jong en oud, van alle hoeken van de stad, kwamen samen om dit historische moment te delen.

De KNVB Beker is een prestigieuze prijs in het Nederlandse voetbal, en het winnen ervan door Feyenoord is een prestatie van formaat. Het team heeft door hard werken, vastberadenheid en ongeëvenaarde teamgeest de beker veiliggesteld. Deze overwinning zal ongetwijfeld de boeken ingaan als een van de meest memorabele momenten in de geschiedenis van de Rotterdamse club.

Feyenoord en zijn supporters kijken nu al uit naar de volgende uitdagingen die voor hen liggen, met de KNVB Beker 2024 veilig in hun prijzenkast.

Eén gedachte over “ROTTERDAMS FEEST: FEYENOORD HEFT KNVB BEKER 2024 OMHOOG

  1. Chapeau, eindelijk een voetbalfeest zonder geweld en vernielingen. Heeft dat marathonpubliek dus toch het goede voorbeeld gegeven en is de lol in een voetbalfeestje weer echt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *