WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

ROTTERDAMSE ONDERNEMERSPRIJS: SCHIEDAMMERS GENOMINEERD

Burgemeester Ahmed Aboutaleb (PvdA): “Drie prachtige bedrijven die alle drie bijzonder zijn in hun eigen tak van sport en gedegen ondernemerschap laten zien. Hun verhalen zijn bijzonder en verdienen op 27 november het podium om andere ondernemers te inspireren.”

SCHIEDAM- Het Schiedamse bedrijf Aldowa, gespecialiseerd in metalen gevelbekleding, is door een vakjury genomineerd voor de Rotterdamse Ondernemersprijs 2017. De Schiedammers zijn daarmee een van de drie kanshebbers op de prijs die eind november wordt uitgereikt in het WTC Rotterdam.

Voor de uiteindelijke keuze kijkt de jury naar de onderneming, de ondernemer en het grensverleggende ondernemerschap. Dit jaar wordt het spannend belooft de jury, want de drie geselecteerde bedrijven ontlopen elkaar weinig en zijn qua performance zeer aan elkaar gewaagd. Naast Aldowa zijn ook genomineerd Tuinderij Vers en WeAreReasonable People.

Aldowa is gespecialiseerd in het vervaardigen van metalen gevelbekleding voor gebouwen en infraprojecten. Zij ontwerpen en engineren de gevelbekleding samen met architecten, produceren de panelen op maat op eigen productielocatie en monteren de panelen in het veld. Kenmerkend voor Aldowa is de Semco-achtige bedrijfsorganisatie.

De komende maand gaan de drie genomineerden de strijd met elkaar aan om naast de stem van de vakjury ook die van het publiek voor zich te winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *