WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

RUIM 500 INBURGERAARS IN SCHIEDAM VIA STROOMOPWAARTS

SCHIEDAM- Het stadsbestuur van Schiedam verwacht een stabiele instroom en toename van inburgeraars in 2024. Op basis van de huidige gegevens wordt een aantal van 281 vluchtelingen en 226 gezinsmigranten verwacht.

Deze cijfers zijn terug te vinden in de kwartaalbrief ‘Terugkoppeling uit de gemeenschappelijke regelingen’. Het overzicht geeft aan dat, hoewel de inburgeringstrajecten al in 2022 zijn gestart en maximaal drie jaar duren, het totale aantal mensen dat begeleiding ontvangt via Stroomopwaarts hoger is dan de jaarlijkse instroom.

Per 1 januari 2024 zijn in de drie waterweggemeenten 1.199 actieve inburgeraars. Dit is een stijging ten opzichte van het aantal actieve inburgeraars op 1 januari 2023, toen er 691 mensen begeleid werden. Van de huidige inburgeraars is meer dan de helft vluchteling (62%), terwijl 38% gezinsmigranten betreft.

66 gedachten over “RUIM 500 INBURGERAARS IN SCHIEDAM VIA STROOMOPWAARTS

 1. Kijk die papoeas allemaal lekker zitten lachen , zolang ze onze sociale voorzieningen maar kunnen gebruiken …………….

  1. @Jan.
   Natuurlijk lachen ze.
   Ze kregen (hoogst waarschijnlijk) zojuist te horen dat ze niet mogen werken, wekelijks geld gestort krijgen op hun Nederlandse bankrekening, gratis medische zorg krijgen, voorlopig op een luxueus cruiseschip mogen verblijven, aangepast eten aangeleverd door een cateringbedrijf krijgen, dagelijks bezoek aan een moskee met privé vervoer krijgen, binnen afzienbare tijd een nieuwbouwwoning krijgen en hun achtergebleven familie kunnen ophalen, tijdens een vakantie, in het land van herkomst.Wekelijks een uurtje lekker kletsen met een Stroomopwaarts medewerker onder het genot van thee en een lekkernij.En die rooie medewerker van Stroomopwaarts lacht zich helemaal krom voor het te ontvangen salaris.
   Ouderen die Nederland echt hebben opgebouwd wonen in een verpleeghuis, of noodgedwongen nog thuis waar al deze LUXE niet meer word gegeven veroorzaakt door de bezuinigingen. De bezuinigingen gelden uiteraard niet voor directeurtjes, managers en (sub hoofdjes).

   1. @ Jaap , Laat Frau Biekman het maar niet lezen , dan heeft ze weer een reden om op Schiedammers te schijten ……………..

 2. @Jan.
  Biekman?
  Is dat niet dat mens die door het lezen van geschiedenisboekjes één of ander trauma heeft opgelopen over iets wat lang geleden speelde waarvan een minuscuul aantal mensen uit Nederland en Afrika profijt van had?

  1. Idd Jaap , Die dikke zwarte muts bedoel ik ; En waarom ik een beetje fel reageer is , omdat zij vergeten is dat de meesten van haar soortgenoten hier een veilig onderkomen hebben gekregen met alle toeters en bellen eraan ………….Je krijgt gewoon stront voor dank van die lui ………………

   1. @Jan.
    Als wij alle nakomelingen van de slavernij, die constant ouwehoeren en ‘slachtoffer’ spelen een vliegticket geven naar Afrika en een financiële vergoeding geven maken er gegarandeerd weinig gebruik van.
    Wat voor kansen, opleiding etcetera etcetera ze in Nederland krijgen was hun in hun land van afkomst nooit gelukt.
    De nakomelingen die hier wel inzien dat ze hun status nooit hadden bereikt die ze nu hebben hoor je niet uitgebreid klagen over de geschiedenis deze mensen zien dat in. Uiteraad ontken ik niet dat er ‘dingen’ gebeurden die niet hoorden maar daar werkten de Afrikanen ook zelf aan mee door landgenoten te vangen en te verkopen die er een mooi bedrag aan overhielden. Maar ook in dit geval is het weer de ruime minderheid die door hard schreeuwen en bedreigen de meeste ruimte krijgen.
    Denk je echt dat die Biekman de status had bereikt in het land van haar voorouders die ze nu heeft?
    Maar ook de ‘gewone’ Nederlander had in die tijd van slavernij niets te makken en werden ook als slaaf behandeld.

    1. Voor zover dat ook maar ene fluit uitmaakt: Mevrouw Biekman komt uit het zelfde land als jij, namelijk Nederland.

     En over lafheid en domheid gesproken: speel eens op de bal (inhoud!) inplaats van op (etniciteit van) de persoon.

     1. @Sodenkamp alias hermit,
      Je hebt het wederom weer niet goed gelezen.
      Ik heb niet geschreven dat Biekman niet in Nederland is geboren, ik heb het over haar voorouders, die (waarschijnlijk) door eigen landgenoten verhandeld zijn o.a. aan de Nederlanders.

 3. Hoezo ’terug naar Africa’? Veel mensen van kleur uit onze voormalige slavernij-gebieden zijn vaak van Afro-Europese afkomst en bij Surinamers is daar ook nog vaak Joods DNA aanwezig.

  Het gaat er om dat er nog altijd mensen zijn als jij die als gevolg van de transatlantische slavernij ondermeer op dit medium op kleur/etniciteit/afkomst discrimineren, en dat is een maatschappelijk uiterst kwalijk fenomeen dat moet worden bestreden.

  1. @Sodenkamp alias Hermit.
   Goed lezen jochie.
   Ik heb het over lui die ouwehoeren over het verre verleden.
   Ik heb nog nooit Joodse mensen horen klagen over slavernij. Ook het merendeel van de mensen die in het hele verre verleden van donkere Afrikanen afstammen hoor ik niet ouwehoeren, die beseffen( evenals ik) dat de slavernij niet deugde maar dat de verre nakomelingen van de slaven nooit zover waren gekomen als nu. Ook zien ze in dat 99.9% niets verdient heeft aan de slavernij zoals Akwasi en 0.1% van de Nederlanders.
   Als jij echt tegen slavernij etcetera zou zijn had je met je grote neus en smoelwerk moeten demonstreren in het land waar het vorige WK voetbal werd gehouden of in China dat speelt nu en niet 300 jaar geleden.
   Maar daar ben je te laf voor.

   1. Je had het over een vliegticket (terug) naar Arfika en dat is tekenend…

    Wat je er verder nu weer bijhaalt wat ‘besef’ betreft slaat louter op je zelf, met name op je eigen (loon)slavernij verleden en is alweer anti-semitisch van toonzetting.

    Verder bepaalt een ieder wel voor zich zelf wat hij/zij wel of niet moet inplaats van jij racistische uitlatigen als met je: ’terug naar Afrika’ of je racistische/anti-semitische;’had je met je grote neus en smoelwerk….’

   2. Bah, ´maar dat de verre nakomelingen van de slaven nooit zover waren gekomen als nu’ is weer zo’n uiting van wit suprematitisme; alsof Afrika geen hoogstaande culturen heeft gekend, nog steeds kent en dit continent zich verder had kunnen ontwikkelen als Europeanen niet na de gepretendeerde afschaffing der slavernij het hele Afrikaanse continent zouden hebben gekolonialiseerd en nog steeds uitbuiten, gepretendeerd om daar ‘de Negers’ beschaving bij te brengen.

    In werkelijkheid werd daar slavernij nader uigewerkt met zgn. leerlingenstelsels om mensen daar te ‘leren arbeiden’, overigens 100% vergelijkbaar als nu bij Stroomwaarts MVS het geval is, waarop mevrouw Diekman als leiding gevende wel zou moeten aanspreken inplaats van te (volharden in) discrimineren op haar kleur/afkomst waarbij duidelijk sprake is van projectie op grond van een minderwaardigheidscomplex en minderwaardig arbeidsverleden.

    1. @Sodenkamp alias Hermit.
     Ik heb niets tegen mevrouw Biekman, of zoals jij haar soms noemt Diekman. Zo goed geheugen heb je.
     Ik heb wat tegen haar partij en tegen haar ‘macht’ om constant te zeiken over iets wat honderden jaren geleden gebeurde. Hiermee maakt ze het leven voor zichzelf en naasten onmogelijk. Tevens blijft ze oude wonden open rijten en mensen tegen elkaar opzetten.
     Je kan het geloven of niet, maar ik heb voldoende vrienden en kennissen die afstammelingen zijn van slaven. Die voelen zich door Biekmans kruistocht tegen blanken niet gelukkig. Ze voelen zich door haar in een hoek getrapt waarop ze niet zitten te wachten.

     1. Je kunt iemand geen ,,vriend” noemen omdat je toevallig zijn naam kunt onthouden Jaap. En gezien je opvattingen denk ik dat een ieder van kleur zich heel snel van je afkeert.

     2. Terugtrekkende beweging Jaap?

      En daarbij ga ik van uit dat jij een heel goed geheugen hebt en hier met nog een paar van die vaste poppenkastpoppen van deze ‘nieuwssite’ voortdurend mensen en groepen mensen op jouw bekende wijze ‘afrekend’, beledigd en zelfs op lasterlijke wijze beschuldigd van de meest walgelijke misdrijven.

      In de meeste gevallen als je ergens op reageert is daarbij duidelijk sprake van projectie en heb je het dus primair over je zelf, en zeker inzake de meest smerige beschuldigingen die je ongestraft denkt te kunnen uiten, kennelijk in een poging de aandacht van je zelf af te wenden.

      Hoe het precies zit zal mogelijk blijken maar duidelijk is dat de Jaap Terreur en de moderator worden vermoed 4 handen-, en mogelijk 2 zelfs handen op dezelfde buik zijn..

      De smoes van ‘Ik heb ook gekleurde vrienden en kennissen’ heef inmiddels net zo’n baard als Sinterklaas..

 4. ‘De Jood en de zwarte waren in die vroege negentiende eeuw vergelijkbare figuren: buitenstaanders die, zoals Sanders zegt, allebei ook werden gebruikt als kinderschrik (‘als je niet lief bent, neemt Zwarte Piet / het joodje je mee’). Door die parallellen te zien, wordt eens te meer duidelijk hoe snel we van Zwarte Piet af moeten, maar omgekeerd ook hoe hardnekkig vooral beelden zijn in kinderverhalen en hoe het inmiddels helaas helemaal niet denkbeeldig is dat Levie Zadok weer eens opduikt.’

  Sanders beschrijft allerlei interessante details rondom dit vrijwel vergeten detail in de Nederlandse populaire cultuur: van het dialect dat geparodieerd werd tot de bijtende strijd in uitgeversland (Schenkman gaf zijn verhalen ergens anders uit dan bij zijn gebruikelijke uitgever; vermoedelijk als wraak begon die soortgelijke verhalen uit te geven die door iemand anders geschreven waren).

  ‘Dat Schenkman de eerste auteur was van deze verhalen én van een Zwarte Piet-verhaal is natuurlijk heel interessant. De onschuldige humor die beide in de negentiende eeuw waren zijn we voor de tweede figuur nog tot heel recent blijven zien, terwijl alle grappen om Levie gaandeweg onverteerbaar werden.´

  https://neerlandistiek.nl/2020/10/zijn-neus-gelijk-de-regenboog-is-bont-en-krom-en-zelden-droog/

  1. @Sodenkamp alias Hermietje,
   Wat een teer zieltje heb je toch.
   Hoeveel bestsellers zijn er niet geschreven over ‘DIK TROM, BILLY TURF, KLEIN DUIMPJE, tv series over PEPPIE EN KOKKIE, BASSIE EN ADRIAAN, liedje over WILLEMPIE, JOEP MELOEN ETC. allemaal voorbeelden waar de blanken als dom en simpel worden beschreven. Nog nooit een negatief bericht erover gelezen. Het is maar hoe je in het leven staat. Zelfs in ons mooie volkslied wordt gezongen dat wij van Duitse bloed zijn ondanks de 2e wereld oorlog. Vergeven heet zoiets en vooruit kijken. Dat zijn 2 begrippen wat bij jou ontbreekt.

   1. @ Jaap , die hermit kan wel lezen , maar alleen als het in zijn eigen straatje is . Dat noemen ze tunnelvisie geloof ik , ook wel logisch trouwens als je altijd maar onder een steen leeft ……………..

   2. De vergelijking met wat jij doet klopt natuurlijk niet, maar wel blijkt er uit dat jij heel goed begrijpt wat je hier met een zeker doel voor ogen.consequent doet.

    De structuur in inmiddels meer dan inzichtelijk.

    En hoe teer mijn zieltje wel of niet is, daar kun je alleen maar naar raden…

    1. @Sodenkamp alias Hermit.
     Ben benieuwd wat je naast je Wajong uitkering ontvangt voor het reageren op deze nieuwssite met onzinnige propaganda tegen alles waar de meerderheid van de Nederlanders voor gestemd heeft tijdens de 2e kamer verkiezingen.
     Ik verwacht dat je dat bedrag wel opgeeft aan het UWV, als rechtschapen heerschap.

     1. Mischien wordt het tijd om een aantal van de leden van de Tweede Kamer wat van dit soort ‘Nieuws’en
      Ǵedachten’ toe te zenden en te zien of dit dan de bedoeling van die democratische besluitvorming is…

      En ook of hier de Openbare Orde niet voortdurend in geding is met deze wijze van nieuws, en vooral niet te vergeten de opmerkelijke nieuwsgaring waarbij bij de Politie kennelijk een achterdeurtje openstaat wat betreft etniciteiten en nationaliteiten van burgers.

      Als binnen een app-groep van politiemensen gebeurt wat op deze site gebeurt dan krijgen de deelnemer een douw en/of ontslag. En dit hier kan wel….?

     2. @Sodenkamp alias Hermit.
      Met wat ‘geluk’ staan er binnenkort Russen in onze straten. Dan is de (pers) vrijheid helemaal voorbij. Dan kan jij een feestje vieren met Boris.
      En na afloop alle mensen aanwijzen die in jouw ogen ‘fout’ zijn. Dat deed jouw soort ook in w.o.2.

     3. Het gaat dus alweer alleen maar over jezelf:

      ´Met wat ‘geluk’ staan er binnenkort Russen in onze straten. Dan is de (pers) vrijheid helemaal voorbij. Dan kan jij een feestje vieren met Boris.
      En na afloop alle mensen aanwijzen die in jouw ogen ‘fout’ zijn. Dat deed jouw soort ook in w.o.2.´

 5. https://www.walburgpers.nl/nl/book/9789462496262/lachen-om-levie

  Ewoud Sanders
  Lachen om Levie

  ‘Komisch bedoeld antisemitisme (1830-1930)
  Joodse en zwarte personages beschrijven op een manier die we nu etnisch stereotyperend of racistisch zouden noemen: broodschrijver Jan Schenkman was niet de eerste die dat deed. Wel bereikte hij er een groter publiek mee. In 1850 voorzag Schenkman Sinterklaas van een zwarte knecht. In 1854 introduceerde hij Levie Mozes Zadok, een joodse schoenpoetser die met een blackface op een kermis optreedt als ‘Bosjesman’. Binnen enkele maanden vlogen er ruim 50.000 Levie Zadok-drukwerkjes over de toonbank.’

  Hoe is dat verkoopsucces te verklaren?

 6. Amerikaanse geschiedenisles:
  Toen wij de wilden beschaving wilden brengen gebruikten zij geweld.
  Nederlandse geschiedenisles:
  Suriname was een stukje Nederland in de tropen waar weggelopen slaven liefdevol werden opgevangen.

  1. En de Duitse geschiedenisles : ” Wir haben es nicht gewusst ” ; …………… Stelletje huichelaars ……………

   1. Huichelaars zijn zij die de hedendaagse gevolgen van slavernij (blijven) ontkennen en vinden dat ‘anderen’ dan van de eigen (imaginaire) groep nog steeds geen zelfbeschikkingsrecht toekomt, hetgeen op zich al een ernstig gevolg is van eerder slavernij.

  2. @ Kreuger , Jouw voorouders hebben wagonladingen met mensen vermoord en nou ga je ons even vertellen dat Nederlanders niet deugen ? Jij hebt nog steeds , na zoveel jaren , dat stinkende Nazibloed jaar in je ……………

   1. En alweer wordt een hele groep mensen hier ogenschijnlijk ‘zomaar’ voor rotte vis uitgemaakt. ’t Zou zomaar in het publicatieschema van ‘Jaap´ kunnen passen waarbij Jan met of zonder pet de rol van het domme ventje krijgt toebedeeld, alsof het dan minder strafbaar zou zijn wat er wordt uitgekraamd…

    1. @Hans Kreuger
     Aan de namen van onze helden zie ik weinig Duits
     Michel de ruyter, Willem v Oranje,Piet Heyn, Maarten Harpertszoon Tromp.
     Aan: Janssen, de Boer, v Buren, v Dijk, Engel, Fortuyn, Graaf, Hengel, Kok, etcetera zie ik ook weinig Duits.
     Aan de namen van Nederlandse oorlogsmisdadigers zoals,
     brigadecommandant kolonel H.J. Krönig en Musch zie ik i.d.d. Duits. Evenals de Duitse naam Kreuger die voorkomt op de aanmonsterlijst van de VOC.
     En een aantal ‘moffenhoeren’ hebben de naam aangenomen van hun Duitse vriendje tijdens en na WO2.
     Dit ter info.

     1. Grappig Jaap, de eerste drie namen die je noemt zijn al oorlogsmisdadigers. En Jan zonder achternaam heet eigenlijk Jan Himmler, daarom publiceert hij zijn achternaam niet en iemand die Terreur als achternaam heeft , heeft waarschijnlijk ook een moffennaam waar hij niet voor uit durft te komen. Het is overigens wél grappig om te zien dat reacties van je slaafje Jan zonder achternaam en jou zo ontzettend makkelijk van het onderwerp van het artikel af zijn te lokken. Wat zijn trouwens moffenhoeren Jaap? Bedoel je de toen zeer jonge meisjes die niets zagen in een ongewassen jodenverradende ,,verzetsheld” maar die gewoon verliefd werden op een jongeman, ongeacht zijn afkomst?

     2. @ Jaap , dus als ik het goed begrijp ,is Herr Kreuger de nazaat van een moffenhoertje ………………………..

     1. @Jan.
      Ik wilde dit niet benoemen, er is een grens waar ik niet overheen wil gaan.
      Zoals je weet is ‘kleine’ Hansje al genoeg enorm gepest op school ermee en in zijn oude buurt.
      Maar i.d.d. de kans dat hij daarvan afstamt is best groot. Op zich is dat niet zo erg zolang de genen van de vader niet overheersen, helaas is dat hier wel het geval.

 7. @hans 88,
  Moffenhoeren zijn snollen die heel graag met de moffen het bed deelden. Dit om als eerste aan dure cadeaus te komen en status. Liefde was er uiteraard niet in die tijd, van beide zijde.
  Hoe kan je als Nederlandse meid van een mof houden die onze medemensen m.n. Joden lieten vergassen. Hoe kan je als mof van zo een snolletje houden waarvan je wist dat ze na jou met een ander het nest in dook.
  Zo en zo heeft een mof geen humor en kent zeker geen liefde.
  Durf te wedden dat de meeste Nederlanders geboren in of net na de oorlog, waarvan hun moeder met moffen heulde, niet weet wie hun vader is maar wel een moffennaam dragen. Nou zeg jij ‘maar die gewoon verliefd werden op een jongeman, ongeacht zijn afkomst?’ dat geldt dan zeker alleen voor moffen en niet voor Islamieten. Zoals jij over deze groep heel wat tijd verspild hebt met racistische uitspraken ben ik ervan overtuigd dat deze mening niet voor die jongemannen geldt. Kan me enigzins voorstellen dat jij je ook een ‘oorlogsslachtoffer’ voelt. Op school G.V.P. te Vlaardingen) werd jij al gepest met je achternaam en het postuur van Herman Goring. We zien je binnenkort ook wel demonstreren op het Malieveld, in je eentje.

  1. Als er ooit weer een bezetting zou komen dan lijkt de figuur die zich manifesteert onder de schuilnaam ‘Jaap Terreur’ mogelijk een van de eerste kandidaten voor een T4-traject, uitgevoerd door de Stroomopwaarts van het moment.

  2. Tja Hans, Jaapje lijkt enigszins in het nauw gedreven en gaat nu geheel los, kennelijk vanwege diens op willekeurige derden geprojecteerde pedosexuele gevoelens, en verwart hij nu mogelijk diens eerdere vrienden van kleur nu met het slag mensen dat toch echt meer aan zijn profiel voldoet, hetgeen uiteraard niets te maken heeft met nationaliteit of etniciteit.

   Jaap is zo het hem uitkomt behalve van vriend van mensen van kleur ook de vriend van ‘Neuzen met lelijke smoelen’.
   Kindervriend was Jaap al…

   1. @ hermit , Die Jaap laat zich niet in het nauw drijven hoor en de reden daarvan is , dat hij met open vizier strijdt , iets wat jij en Kreuger nooit zullen kunnen met jullie foute achtergronden …………

  3. @ Jaap ; Leuk joh , twee van die Neo-Nazi’s op de kast jagen ……………ik geniet altijd met volle teugen van hun kleinzielige reacties …………..

   1. @Jan.
    Heerlijk toch.
    Zolang ze hier tijd aan verspillen lopen kleine jongetjes buiten op de kinderspeelplaats geen gevaar.
    Maar wat moet die Sodenkamp anders doen in Nederland? Hij kan zich nog maar op weinig plaatsen laten horen.
    En met een WAjong uitkering kan je geen 4 x per jaar naar zijn Paradijs, Thailand.

 8. Momenteel loopt er een documentaire serie over evidente dwangarbeid/slavernij onder de Zusters van de Goede Herder waarbij dezelfde ontkenning bij de verantwoordelijken heeft postgevat.

  Over 30 jaar docu’s over de dwangarbeid/slavernij en oplichtingspraktijken van/middels ‘Stroomopwaartsen’ waarbij de verantwoordelijken de vermoorde onschuld (blijven) spelen?

  1. @ hermit ; ” MEISJES ” van de goede herder ” moet het zijn , analfabeet met tunnelvisie die je bent ……………..

 9. De verklaring van de huidige directeur van de Zusters van de Goede Herder is vergelijkbaar met die vannde directeur van SOW zoals opgetekend door de S.E.R.: we steepten de verdiensten van de dwangarbeid weg tegen de (overige) kosten, alsof het dan geen slavernij zou zijn!

 10. Misschien is het een idee om de aandacht van advocaat Zegveld eens op Stroomopwaarts MVS en vergelijkbare criminele organisaties en de daarvoor verantwoordelijken te vestigen….

  De nonnetjes van de Goede Herder zijn op een paar na dood; de verantwoordelijke figuren achter SOW niet!

 11. Grappig Jaap, die hele roman die je zojuist uit je zieke brein perste heeft wederom niets met de titel van dit bericht van doen.

 12. @Sodenkamp alias Hermietje.
  Och waar de mond van vol loopt.
  Beter 1x per jaar kindervriend spelen als Sinterklaas dan regelmatig naar Thailand om daar ‘echte’ vriendschap op te dringen bij minderjarige jongetjes samen met je kameraad Hans 88 en dat voor 100 Bath.
  Wordt tijd dat Alberto Stegeman aandacht aan jullie gedachtengang en reisgedrag gaat besteden. Daarnaast zou de ledenlijst van
  Martijn openbaar maken niet verkeerd zijn
  Dan kan jij je niet meer vertonen op de sociale werkplaats, daar weten ze wel raad met zedendelinquenten. Hopelijk nog een onderzoekje door het UWV zodat je gekort wordt op je Wajong uitkering.

  1. In Schiedam en Vlaardingen zal men voortaan wel opppassen voordat deze Sinterklaas met diens ‘vrienden van kleur, en ook de plaatselijke Schouting zal zich realiseren wat dezze Sint Jaap ook op hen afstraalt.

   Het komt namelijk niet zomaar uit de lucht vallen dat iemand die argumentatief niet bepaald sterk is anderen meent te moeten belasteren met pederastie, dat is iets waar een normale persoon niet eens aan denkt, laat staan het in het hoofd zou halen daar een ander van te beschuldigen. Degene die de gedachten van ‘Sinterjaap’ op dit medium terg leest merkt aanstonds op dat hij voortdurend de eigen makke op anderen te moeten projecteren:

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Projectie_(psychologie)

   Dan zijn er behalve de pedosexuele gedachten ook nog de diverse etnocentristische, racistische en fascistische gedachten van deze ´ḱindervriend’ waar je als normaal mens niet mee geassocieerd zou moeten willen worden, laat staan daar kleine kinderen aan bloot te stellen.

   1. @ hermit , jij ken alleen maar dom lopen lullen op deze site , in de hoop dat er nog iemand is die jou nog geloofd , aandacht trekkertje dat je bent ……………………….en ik ben natuurlijk weer Sinterjan ……………

    1. @Jan.
     Dagelijks wedden we op de afdeling waar ik werk met welke onzinnige reacties hij komt. Voorlopig win ik vrijwel elke weddenschap. De meeste collega’s geloven niet dat Hermit nog niet bij ons opgesloten zit. Maar allen vinden het zeer vermakelijk.

     1. Haha, Jaap en werken….. Je zal zelf wel een patiënt op je ,,afdeling” zijn.

     2. ‘Op de afdeling waar ik werk´.

      Goed autoriteitsargument Jaap, je coillegae zullen vast blij met je zijn!

      Altijd leuk zoń vreemd figuur op de afdeling.

   2. @Sodenkamp alias Hermit.
    In Schiedam en Vlaardingen zijn de Sinterklaas avonden al volgeboekt voor komend jaar.
    Zeker dat deze Sinterklaas met diens vrienden van kleur, en ook de plaatselijke Scouting zich realiseert dat dit het laatste stukje Nederlandse cultuur is en behouden moet worden.
    Wel heel bijzonder dat jij het constant over pedofielen hebt, komt hoogstwaarschijnlijk dat jij er zelf slachtoffer van bent geweest.
    Het is bekend dat slachtoffers veelal hetzelfde uithalen op volwassen leeftijd.
    Het komt namelijk niet zomaar uit de lucht vallen dat iemand zonder enige aanleiding over pedofielen begint. Dat is iets waar een normale persoon niet eens aan denkt, laat staan het in het hoofd zou halen daar een ander van te beschuldigen.
    Degene die de gedachten van jou (Hermietje) op dit medium leest merkt aanstonds op dat jij voortdurend de eigen ziekelijke en misselijkmakende hersenspinsels als waarheid verkondigd.

    Dan zijn er behalve de Pedosexuele en Incest gedachten ook nog de diverse, Autistische, Narcistische, Psychopatische, Egocentristische, Paranoïde, Schizoïde 
    gedachten van jou (Hermit) waar je als normaal mens niet mee geconfronteerd zou moeten worden.
    Kortom je bent knettergek.
    Ook in de oorlog zou jij geen moeite gehad hebben om KAPO te ‘spelen’ en lid geweest te zijn van de Joodse raad.

    1. Afzwakken Jaap, schijt je soms al in je broek?

     Je hebt het dus alweer over jezelf en je begon al ‘kindervriend’ precies niet over pedofilie, maar over pedosexualiteit, meer precies pederastie (sex met kleine jongetjes) die je projecteerde op een ander.

     En ga vooral zo door….

     Politie Rotterdam oordeelde dat sprake is van diverse (online) misdrijven en regelde een afspraak van 2 uur voor aangifte in mijn woonplaats vrijdag aanstaande. En als de Politie je niet vindt dan help ik ze wel een handje…

     1. @ hermit , ach gut , ga je nu opeens het heilige boontje spelen na alle onzin die je er zelf altijd uit gooit ?

     2. Jan, dit is echt geen geintje en jij schijnt dat, anders dan Jaap, voor zover te begrijpen maar hebt je al behoorlijk schuldig gemaakt aan een en ander en de mogelijk ga je ook niet vrij-uit. De boel een beetje opnaaien is best leuk hoor maar er zijn natuurlijk grenzen, en Jaap kent duidelijk geen grenzen.

      Ook ik begrijp de grieven van veel mensen best wel maar we zijn allemaal mensen met onze achtergronden. Mijn ex partner is laatst verhuisd mede vanwege de nieuwe Syrische buren waarvan de kinderen tot ’s avonds laat pleurisherrie maken waardoor haar man, die een hersenbloeding heeft gehad het zat was. Ze zijn daarop verhuisd naar de Molukse wijk naar een oud hok waar water onder de vloer staat, maar het is vertrouwd tussen gelijken. Ik heb ze verhuisd en met onze oudste zoon het hok ingericht. Mijn (klein) kinderen zijn dus gemixt en als ik maar merk dat bekrompen idioten als een Jaap een gevaar vormen dan hebben ze een probleem. Maar gelukkig kan ik er om lachen, ook achtweraf.

     3. @Sodenkamp alias Hermit.
      Als ik jou was zou ik verhuizen naar Rusland als ze je daar niet moeten naar Noord Korea.
      Ik zal zorgen dat er een dwangbuis voor jou klaarlicht, kan jij jezelf niets aandoen.
      Net zoals bij stroomopwaarts word je niet serieus genomen.
      Tegen jou ligt er ook een aardig dossier klaar.
      De enige die jou serieus neemt is Hansje, letterlijk.

 13. @Herr Kreuger 88.
  Je begint weer een aardige grote moffenbek te krijgen sinds je een vriendje heb gevonden in Sodenkamp alias Hermietje.
  Je ben weer aan het invullen, ik heb het niet over patiënten.
  En van werken begrijp jij als Wajong uitkering trekker de betekenis niet. Het schoolplein bij de Erica school vrijmaken van papiertjes als taakstraf is geen werk. Daarom vind het uwv het geoorloofd.
  Je hebt geluk dat je nog een oorlogsuitkering krijgt uit Duitsland als oorlogsslachtoffer.
  Gelukkig zien ze een bastaard kind van een nazi als slachtoffer.
  Binnenkort willen we een reünie organiseren op de G.V.P. in Vlaardingen.
  Willen weten of jij ook wil komen. Beloven je niet te pesten deze keer. Uiteraard moet je wel in jouw uniform komen. Bruinhemd, bretels, korte broek en leren laarzen.uiteraard moeten we wel kunnen lachen. Ook graag een normaal formaat gehoorapparaatje aanschaffen en je rode haar fatsoeneren.

  1. @ Jaap , ik zie hem eerder als Herr Otto Flick van de Gestapo verschijnen , dan houdt ie zijn opa ook nog in ere …………..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *