WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

‘SCHIEDAM APP’ MOET TOERISME HERSTELLEN NA DREUN HOAX

SCHIEDAM- Schiedam Partners krijgt de opdracht om te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn voor een ‘Visit Schiedam app.’ Met de app moeten kunst, culinaire en historische routes en informatie ingezet worden om de aantrekkingskracht van Schiedam voor verschillende typen bezoekers verder te stimuleren.

Schiedam heeft nog niet dezelfde bezoekersaantallen als voor de hoax (de bij elkaar gefantaseerde pandemie rond het eeuwenoude verkoudheidsvirus), maar Schiedam kan wel een aantrekkelijke stad zijn voor toeristen, dagjesmensen én de Schiedammers zelf, meent de gemeenteraad, die om de app heeft verzocht.

In november 2020 was al duidelijk dat het toerisme in Schiedam had te lijden onder de lockdown. De bezoekersaantallen in de Schiedamse musea zaten op ongeveer 50% van de gebruikelijke aantallen. Het rondvaartseizoen had, vanwege de vrijheidsberovingen, ongeveer twee derde minder bezoekers kunnen bedienen.

Tegelijk heeft de Schiedamse politiek (raad en college) massaal gehoor gegeven aan het uitdragen van het coronageloof, inclusief aangetoonde huichelarij.

2 gedachten over “‘SCHIEDAM APP’ MOET TOERISME HERSTELLEN NA DREUN HOAX

  1. Hoeveel doden zijn er nou helemaal gevallen door de ‘ pandemie’ ? Die met die scheve muil van Volt heeft alweer de nieuwe gifspuit genomen. ???????? Dom wijf.

  2. Dit is wat er mis gaat in ons land. Een groot deel wordt gehypnotiseerd door overheidspropaganda.

    Wout Weghorst bewees het gisteren. Vechten en strijden moet je ipv die softe woke achtige inhoudsloze leegte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *