WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

SCHIEDAM IS FEYENOORD-STAD

SCHIEDAM- Een blik op de Grote Markt maakt vanmiddag vanaf 14.00 uur een radicaal einde aan het idee dat Schiedam een Sparta-stad is. Het draait hier uitsluitend en alleen om Feyenoord. Op een groot scherm wordt de mogelijke kampioenswedstrijd Feyenoord-Go Ahead Eagles gevolgd door echte Feyenoordsupporters. Mogelijk gemaakt door de horeca (Lucas Drinkwinkel, Café Sjiek en Brasserie Stadhuis). Naast het grote scherm is ook gezorgd voor live muziek, buitenbarren, snackcounter en DJs. Toegang uitsluitend voor wie bereid is 17,50 euro te betalen. Helemaal gratis is de geluidsoverlast voor alle omwonden.

Feyenoord kan de zestiende landstitel in de clubgeschiedenis behalen. De ploeg van Arne Slot heeft aan een thuiszege op Go Ahead Eagles genoeg voor het kampioenschap in de eredivisie.  Het is de club uit Deventer die op bezoek komt in De Kuip. Feyenoord – Go Ahead Eagles is live te zien op het hoofdkanaal van ESPN.

Feyenoord verloor dit seizoen slechte één wedstrijd in de Eredivisie, in de zevende speelronde tegen PSV (4-3). Sindsdien is de ploeg in 24 competitieduels ongeslagen. Alleen in het seizoen 1969/1970 leed Feyenoord maximaal één nederlaag in een volledige competitie.

Eén gedachte over “SCHIEDAM IS FEYENOORD-STAD

  1. Dat is nooit anders geweest. Op het stadserf mogen ze dan idolaat zijn van Sparta maar de gewone Schiedammer heeft daar niks mee. Terecht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *