WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

SCHIEDAM KRIJGT PLATENBEURS

SCHIEDAM- Een van de grootste organisatoren van platenbeurzen –André Frijters- heeft zijn zinnen gezet op Schiedam. Vanaf woensdag 30 april zal hij wekelijks met tegen de 15 kramen neer strijken op het Land van Belofte. Met de platenbeurs hoopt de organisator in te spelen op de hernieuwde belangstelling voor grammofoonplaten, want meer Gouwe Ouwe worden opnieuw geperst, maar vooral ook nieuwe items verschijnen op LP . Voor de echte muziekliefhebbers is de LP nooit weg geweest. En liefhebbers zijn er genoeg in de regio Schiedam.
Kom kijken en schrik hoeveel er nog bewaard is gebleven van inmiddels vele jaren terug. En dan hebben we het niet over wat platen die van een stoffige zolder zijn komen vallen en na een rondreis over vele rommelmarkten nog even bij de kringloop worden afgegeven, maar over zeldzame exemplaren uit de jaren zestig die de drank, drugs en rock & roll maar net hebben overleeft.
Dynamite noemt het “van Hard Rock tot Klassiek”, maar ook alles wat ertussen valt is aanwezig. Zoals Jazz, Blues, R&B, Rock&Roll, Beat, Punk, Funk, Reggae, Country, Nederbeat, Indo Rock, Heavy Metal of Nederlandstalige piraten singles etc. etc. En dat allemaal op Vinyl, grammofoonplaat, CD en DVD; zowel nieuw als tweedehands en in alle prijsklassen. LP’s, Singles en CD’s al vanaf € 1,- en niet een beetje, maar heel veel. Ook films op DVD zijn tegenwoordig in grote hoeveelheden op de beurs aanwezig en ook hiervoor geld goede kwaliteit tegen een redelijke prijs
Het wordt vanaf woensdag 30 april dan ook weer volop genieten voor de echte muziekliefhebber. Gezellig snuffelen tussen duizenden oude single­tjes of LP’s of gewoon naar recente muziek op CD of DVD op zoek naar die ene plaat waar men goede of leuke herinneringen aan beleeft of naar die ene CD die in de reguliere platenzaak allang niet meer te krijgen is.
Al bij al een beurs die door de echte muziekliefhebber niet gemist mag worden. De beurs is geopend van 10.00 uur – 18.00 uur.