WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

SCHIEDAM ORGANISEERT EXTRA ACTIVITEITEN KAARSJESAVOND

SCHIEDAM- De Schiedamse Kaarsjesavond in de binnenstad vindt dit jaar plaats op 12 december van 17.00 uur tot 22.00 uur.

Tijdens de kaarsjesavond worden de lichten in de grote kerstboom ontstoken die voor het oude stadhuis komt te staan op de Grote Markt. Omringd door honderden mensen en het decor van de historische binnenstad ontsteekt de burgemeester die avond om 19.30 uur de verlichting in de imposante boom. De straatverlichting wordt gedoofd, overal branden kaarsjes en klinken er kerstliedjes.

Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom om een beker warme chocolademelk te drinken. Er worden kaarsen, kerstmutsen en de teksten van de kerstliederen uitgedeeld. Ook de Kerstman ontbreekt niet.

Die avond wordt ook een kerstmarkt georganiseerd in een aantal straten. Tegelijk worden op verschillende locaties podia geplaatst waar muziek ten gehore gebracht zal worden. Gedacht wordt aan het Land van Belofte, Hoogstraat, het terras bij het Stedelijk Museum en de tuin van de Grote- of Sint JansKerk.

Publiek kan op de Grote Markt komen meezingen met alle kerstliedjes, u wordt begeleid door zangkoren en kinderen van een basisschool.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 gedachten over “SCHIEDAM ORGANISEERT EXTRA ACTIVITEITEN KAARSJESAVOND

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *