WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

SCHIEDAMMER JOHN DE WOLF AMBASADEUR

SCHIEDAM- Oud-profvoetballer John de Wolf is ambassadeur van Lyoness Nederland. De Schiedammer zet zich bij deze organisatie voornamelijk in voor haar stichtingen Greenfinity en Child & Family Foundation. In samenwerking met deze goede doelen organiseert John diverse sportclinics en evenementen voor kinderen met een beperking voor lokale Nederlandse initiatieven en stichtingen.
Logo-ChildFamilyFoundation
Naast zijn werkzaamheden voor Sparta en Feyenoord zet John de Wolf zich al jaren vrijwillig in voor goede doelen en charitatieve initiatieven, zoals in het verleden het Nederlands Team Deaflympics. Via diverse bekende MKB-ondernemers die aangesloten zijn bij Lyoness, kwam John in contact met de organisatie en wilde zich direct hiervoor inzetten. Als ambassadeur van Lyoness Nederland zet John de Wolf diverse activiteiten op om voornamelijk kinderen een unieke en zorgeloze dag te laten beleven.
Niet alleen leden en loyaltypartners profiteren van de Lyoness’ shopping community, maar ook kansarme gezinnen over de gehele wereld via de Lyoness Child & Family Foundation. Een deel van alle aankopen via Lyoness komen namelijk ten goede van deze stichting. Ook zet Lyoness zich in voor langdurig en wereldwijd milieubehoud, innovatieve klimaatbeschermingsprojecten en hernieuwbare energie via de Greenfinity Foundation. Deze stichting is voornamelijk bekend van de Lyoness Open, het PGA golftoernooi van Oostenrijk, waar Nederlander Joost Luijten vorig jaar nog zegevierde.

Lyoness is een van de grootste shopping communities ter wereld en biedt haar leden geld terug bij iedere aankoop. Het bedrijf is momenteel actief in 46 landen en telt wereldwijd meer dan 4,0 miljoen leden. Lyoness ontwikkelt een wereldwijd netwerk waarvan zowel de leden als de loyaltypartners profiteren.