WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

SCHIEDAMSE POLITICUS: BOMENKAP VOOR 5G ANTENNES

SCHIEDAM- Er is in Nederland spraken van massale bomenkap om ruimte te maken voor ongestoorde zendmogelijkheid voor 5G antennes. Dat beweert commissielid (en opvolgend raadslid) Arie Villerius voor oppositiepartij Lokaal Onafhankelijk Schiedam (LOS). De derde op de lijst van LOS voegt daaraan toe dat ‘dit uiteraard wordt ontkend door regeringen en belanghebbenden’. Handelaren in GSM-versterkingapparatuur stellen al langer dat bomen, struiken en bossen het GSM-signaal blokkeren.

De herhaaldelijk gesignaleerde massale bomenkap in Nederland en de rest van Europa druist in tegen alle beweringen over klimaatdoelen.

De meeste telecomproviders streven naar een landelijke GSM dekking, maar deze is nooit 100%. 5G (voluit 5e generatie mobiele netwerk of 5e generatie draadloze systemen) is een telecommunicatie-norm. Deze moet zorgen voor een grotere gegevensdoorvoer en minder vertraging dan de voorganger 4G.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Eén gedachte over “SCHIEDAMSE POLITICUS: BOMENKAP VOOR 5G ANTENNES

 1. Aha… aap – mouw!

  En die bomen worden nu zeker als duurzame “biomassa” verbrand in energie centrales, mmm?

  En vervolgens aan de consument terugverkocht als ‘duurzaam’ en ‘groen’, mmm?

  Trouwens… Nederland is zowieso al wereldwijd Nr1 qua dekkingsgraad en snelheid van internet/WiFi. Beter dan hier is het dus nergens. Wel raar, om dan in dit platte land dan massaal bomen te kappen voor 5G. Gelukkig hebben we geen heuvels, anders werden die ook afgegraven???

  Ondertussen is iedere boom is een zuurstoffabriek die draait op CO2. Gratis. Gezond. Groen. Duurzaam. Maar ja, waanzin dicteert de koers van het narrenschip.

  Op deze manier blijft er echt geen toekomst over…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *