WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

SENIOREN GENIETEN VAN KERSTMARKT MAASSLUIS

MAASSLUIS- Ruim honderdvijftig ouderen in Maassluis hebben gebruik gemaakt van de speciale bus die hen zondag naar de kerstmarkt bracht in het historische stadshart. Dankzij Argos Services van de Argos Zorggroep, reed de bus heen en weer tussen de verschillende ouderencomplexen.

Met dank aan onder meer Het Gebiedsoverleg, Rabobank Westland, Bouhuisen Groep, EuroProducts werden zij in de voormalige Drukkerij De Groot door vrijwilligers ontvangen in een gezellige ongedwongen sfeer. Waarna er naar hartenlust van de kerstmarkt genoten kon worden. Met dank aan de winkeliers uit het stadshart en diverse andere ‘gulle gevers’ was er ook een heuse ‘goodiebag’ samengesteld.

Traditiegetrouw was er zondag de jaarlijks terugkerende kerstmarkt. Een dun laagje sneeuw in combinatie met een winterse mist zorgde voor perfecte sfeerplaatjes.

Met optredens op de Bloemhof, Markt, Zuidvliet en Hoogstraat was er op elke hoek van de straat wel een activiteit te vinden.

Bezoekers waanden zich in de tijd van ‘Charles Dickens’ met maar liefst honderd in stijl geklede figuranten. Om deze sfeer muzikaal te omlijsten waren daar het Dickens ensemble en het Spoorkoor. Nieuw dit jaar was het uit Maassluis afkomstige koor ‘Sing for joy’. Ook dit jaar was één van de oudste gebouwen van Maassluis, het Gemeenlandshuis betrokken bij de route, de grote zaal was het toneel van een bijzondere rechtspraak in Dickensstijl. De Zuidvliet was naast spetterende modeshows van Amigo/Amiga en Birdcage het toneel van diverse muzikale artiesten mede mogelijk gemaakt door Het Drankenkabinet. Als afsluiter van de kerstmarkt was er een optreden van het gelegenheidskwartet wat op geheel eigenwijze de songfestivalklassieker ‘Hallelujah’ ten gehore bracht.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *