WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

SNACKWAGEN HARTEVELD MAASSLUIS TERUGGEVONDEN

MAASSLUIS- In een loods aan het Molenpad in het Brabantse Terheijden is maandagavond rond 23.30 uur de gestolen snackwagen van Cornelis Harteveld teruggevonden. De smulboetiek blijkt volledig gedemonteerd en ontdaan van alle keukenapparatuur. Deze is eveneens in dezelfde loods aangetroffen. De politie heeft drie verdachten opgepakt.
harteveld 6

Harteveld 5

Cornelis Harteveld werd maandag gebeld door een anonieme tipgever die de smulboetiek de Brabantse loods in zag rijden. Direct werd de politie gewaarschuwd.

Om de verdachten te kunnen aanhouden, hebben agenten gepost bij de loods.Omstreeks 8.30 uur arriveerde een eerste verdachte bij de loods. Nadat hij de loods binnen ging, is hij aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. Agenten namen hun post weer in omdat het vermoeden bestond dat er meerdere verdachten waren. Omstreeks 10.00 uur kwamen nog twee mannen aan bij de loods. Ook zij betraden het pand waarop zij zijn aangehouden. Het gaat om twee mannen uit Bergen op Zoom van 28 en 33 oud en een 48-jarige man uit Spijkenisse.
harteveld 1
De schade aan de snackwagen is een grote klap voor de familie. Hun patat- frietwagen was niet verzekerd. Bovendien is er al vooruit betaald om op braderieën te staan.
Eigenaar Harteveld krijgt zijn nog resterende eigendommen ook niet zomaar terug. De verdachten moeten eerst een afstandsverklaring tekenen. Doen zij dat niet, dan moet de zaak voor de rechter komen.
Afgelopen zaterdagavond werd de snackkar gestolen vanaf een bedrijfsterrein in Maassluis.