WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

SP PEILT MENING OVER OPENBAAR VERVOER

SCHIEDAM- De SP in Zuid-Holland heeft voor de zomer aangekondigd dat zij een uitgebreid onderzoek wil uitvoeren naar hoe de inwoners van de Provincie het openbaar vervoer ervaren. Na overleg met de verschillende afdelingen binnen de Provincie is er nu een enquête opgesteld die door de Statenfractie wordt gelanceerd. Iedereen die wil meedoen aan het onderzoek kan tot 1 oktober de enquête invullen via de link https://www.sp.nl/ovenquete.

Volgens SP-fractievoorzitter Lies van Aelst is goed openbaar vervoer een van de belangrijkste speerpunten van de SP. Zij zegt: “Wij zetten ons in voor een openbaar vervoer dat snel, veilig en duurzaam is en dat voor iedereen in de Provincie toegankelijk en bereikbaar is. Wij willen graag van zoveel mogelijk inwoners weten wat hun mening is over het openbaar vervoer, zodat wij op basis van hun ervaringen en wensen het debat kunnen aangaan in Provinciale Staten.”

Om een zo hoog mogelijke respons te krijgen op de enquête, zullen verschillende afdelingen van de SP ook huis aan huis gaan om mensen te vragen naar hun ervaringen met het openbaar vervoer. De resultaten van het onderzoek zullen later dit jaar bekend worden gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *