WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

SP VLAARDINGEN VOOR DIGIBETEN

SP 2VLAARDINGEN- De SP in Vlaardingen verzet zich tegen de nieuwe werkwijze van woningstichting Samenwerking. Huurders kunnen vanaf september alleen nog online reparatieverzoeken indienen.

Er zijn altijd nog mensen (met name ouderen) die geen computer hebben, maar ook bij hen gaat er wel eens iets kapot. Hier zal de door Samenwerking aangeboden computercursus niets aan veranderen, oordeelt de SP. De partij vraagt het college om in gesprek te gaan met de corporatie om te zorgen dat telefonische reparatieverzoeken mogelijk blijven: ‘Bent u bereid om met Woningstichting Samenwerking in gesprek te gaan om de telefonische reparatieverzoeken te behouden voor haar huurders?’

Eén gedachte over “SP VLAARDINGEN VOOR DIGIBETEN

  1. De twee vrouwen die de telefoon beantwoorden voor de reparaties zijn er na 30 jaar trouwe dienst uitgegooid. De Samenwerking is echt zo sociaal niet meer. Er heerst daar een waar schrikbewind onder het management van vd Steen en Karin van de Water. Zeker van de Water is een dictator, haar wil is wet, en ze geeft helemaal niks om de bewoners. Als de SP iets wil veranderen zullen deze twee eerst moeten verdwijnen.

    Een oud medewerker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *