WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

SPARTABAKKER SCHIEDAM STOPT

SCHIEDAM- Brood- en banketbakker Louis van der Krogt heeft per woensdag 3 september zijn bakkerij en winkel(s) gesloten. Dinsdag was zijn winkel aan het Broersveld voor het laatst open. Afgelopen vrijdag kreeg het winkelpersoneel al te horen dat ontslag op heel korte termijn dreigde. Gezondheidsproblemen zouden tot de directe sluiting hebben geleid. Vanachter de toonbank wordt gezegd dat de kosten en baten van het bakkersbedrijf al lange tijd uit balans zouden zijn.
DSC00040
Van der Krogt staat in Schiedam -en wijde omstreken- bekend als de ‘Spartabakker’. Zijn liefde voor de voetbalclub uit Rotterdam Spangen wordt fanatiek uitgedragen. Op zijn eigen website valt nog altijd te lezen : “Sparta is, naast mijn werk als bakker, mijn grote liefde. De club waar ik voor ga en die uit mooie mensen bestaat. Een leven zonder Sparta, dat in 1888 is opgericht,  kan ik mij niet voorstellen.
Bent u een klant of supporter, u bent mij even lief. Bent u nog nooit bij mij in de winkel geweest dan heet ik u van harte welkom en hoop u te verrassen met mijn mooie assortiment aan brood en banket’ (Klik HIER)

Mogelijk zal het filiaal aan de Liduinastraat een doorstart maken.