WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

SPOEDOVERLEG BURGEMEESTER VLAARDINGEN ‘EEN MISVERSTAND’

VLAARDINGEN- Het fractievoorzittersoverleg voor vanavond in Vlaardingen gaat niet door. ‘Voor zover ik weet bleek dit gebaseerd te zijn op een misverstand’, laat de woordvoerder weten van PvdA-burgemeester Annemiek Jetten.

Vaststaat dat zondagmiddag een bericht is geplaatst door Kees Rijke (VVD), in de appgroep van de fractievoorzitters. Rijke schrijft: ‘Beste fractievoorzitters, ik ben vanmorgen gebeld door Annemiek Jetten. Naar aanleiding van het Schiedams Nieuws wil zij met de fractievoorzitters in gesprek. Zij is behoorlijk aangedaan en moedeloos. Er is door een aantal fractievoorzitters aangegeven dat gesprek te willen aangaan. Het voorstel is om dat as maandag om 20.00 uur te laten plaatsvinden in het stadhuis.’

Een oud-wethouder in haar vorige gemeente Sluis heeft afgelopen weekend een weinig rooskleurig beeld van Jetten geschetst door te verwijzen naar een 2 jaar oude publicatie in de Zeeuwse Provinciale Courant. Het beeld ontstaat van een dominantie bestuurder die kost wat kost haar zin wil doordrijven. Wie daaraan niet meewerkt krijgt te maken met een onderzoek. Ook in de haringstad lopen al meerdere onderzoeken naar haar ‘tegenstanders’.

Inmiddels ligt er ook een Wob-verzoek om bonnetjes in handen te krijgen van het declaratiegedrag van Jetten en haar voorgangers en alle wethouders sinds 2012.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Eén gedachte over “SPOEDOVERLEG BURGEMEESTER VLAARDINGEN ‘EEN MISVERSTAND’

  1. Dit kan niet langer zo doorgaan .De stad moet bestuurt worden door een goeie burgemeester en niet dat er steeds meningsverschillen en ruzies zijn.Ik ben van mening dat er verkiezingen moeten komen voor de burgers dat zij mogen kiezen wie een burgemeester mogen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *