WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

STANDZESDAAGSE 2014 GESTART IN HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Een ontspannen begin van de Strandzesdaagse 2014. Tot ver na 10.00 uur verschenen er maandagochtend deelnemers aan de start bij de Badweg in Hoek van Holland. Officieel sluiten de twee loketten van de rode dubbeldekker van de organisatie rond dat tijdstip, maar uiteindelijk mochten ook de laatste aanmelders rond 11.00 uur alsnog te voet naar Wassenaar.

De kilo’s aan bagage van alle deelnemers wordt met busjes vervoerd. Het moet volgens de organisatie ‘wel leuk blijven’, want daar draait het allemaal om, een zesdaagse kampeer- en wandeltocht langs de Hollandse kustlijn. Vanaf Hoek van Holland naar Den Helder.

Maandag lopen de deelnemers vanuit Hoek naar Wassenaar. Uiterlijk 19.00 uur moeten ook de laatste wandelaars daar binnen zijn. Omdat tot die tijd de warme maaltijd wordt geserveerd.
strand 8strand 5
strand 4strand 3

Overigens vertrokken de eerste deelnemers al om 7.00 uur. Merendeels wandelaars die in tentjes hebben overnacht op Camping Hoek van Holland. Uiteindelijk hopen alle 1.000 deelnemers aanstaande zaterdag zonder blaren Den Helder te bereiken.