WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

START ZANGKOREN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Schiedam heeft vier Koren onder de Molens. In de wijken Groenoord, West, Zuid en Oost zingen buurtbewoners om de week met elkaar, onder leiding van een deskundige dirigent. Samen zingen is leuk, maakt je vrolijk en verzet de zinnen!

In de wijken Groenoord, West en Zuid zijn de koren inmiddels begonnen. Schiedam-Oost gaat van start op woensdag 11 oktober. Opgeven voor dit koor is nog mogelijk. Alle Schiedammers zijn welkom om deel te nemen.

Zingt u graag de sterren van de hemel? Veel of weinig zangervaring, iedereen is welkom bij Koren onder de Molens. Onder leiding van een deskundige dirigent leert u de fijne kneepjes van het vak. Er wordt toegewerkt naar een presentatie voor familie, vrienden en bekenden.

Koor Oost repeteert acht keer op de woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur in het wijkcentrum Oost. Het repertoire wordt samengesteld in samenspraak met de koorleden.

Koren onder de Molens Oost
Repetitiedata: woensdag 11 en 25 oktober, 8, 22 en 29 november, 13 december, 10 en 24 januari.
Tijd: 19.00-21.00 uur
Locatie: Wijkcentrum Schiedam Oost, Boerhaavelaan 79
Cursusprijs:  10 euro voor het gehele programma (acht lessen en een presentatie). De bijdrage wordt geïnd tijdens de eerste les.
Opgeven: via cultuurscouts.stichtingmooiwerk.nl, 010-2734780 of bob@stichtingmooiwerk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *