WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

STILLE TOCHT VOOR ZWAARGEWOND PLEEGKIND (10) VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Naar aanleiding van het nieuws over het zwaargewonde 10-jarige meisje uit Vlaardingen zou er behoefte zijn ontstaan om steun te betuigen aan het slachtoffer. De politieke partij ONS.Vlaardingen meldt dat is besloten een stille tocht te organiseren. Deze tocht is bedoeld om te laten zien dat Vlaardingers aan het meisje denken en om de inwoners van Vlaardingen de kans te geven hun verdriet te uiten.

De stille tocht zal beginnen om 18.30 uur bij metrostation Centrum in Vlaardingen en vervolgens via de Madoerastraat naar het Stadhuis lopen. Bij het eindpunt, het Stadhuis, zullen nog enkele woorden worden gesproken en krijgen de deelnemers de gelegenheid om bloemen en/of knuffels voor het meisje neer te leggen. Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze tocht.

Eerder deze week werden een 37-jarige man en vrouw uit Vlaardingen gearresteerd op verdenking van poging tot doodslag en zware mishandeling van hun pleegdochter. Het 10-jarige meisje ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis nadat zij met ernstig letsel was opgenomen. Haar toestand is nog steeds zeer zorgelijk.

2 gedachten over “STILLE TOCHT VOOR ZWAARGEWOND PLEEGKIND (10) VLAARDINGEN

  1. Schoften zijn het die zo iets flikken …………….Ik hoop altijd maar dat de doodstraf weer ingevoerd wordt ………………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *