WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

STRIPPENKAART TERUG IN SCHIEDAM EN VLAARDINGEN

SCHIEDAM- Het op senioren gerichte vervoer van de Argos Zorggroep heeft een eigen strippenkaart. Sinds donderdag rijden zes tuk tuk achtige karretjes korte afstanden voor één euro vijftig per rit in Schiedam-Noord. Bedoeld om die ouderen die slecht ter been zijn toch weer mobiel te maken. De bushalte is te ver lopen en een taxi voor een boodschapje bij de supermarkt, twee straten verder, is ook geen optie. Voor zulke ritten is er nu de Argos Mobiel. Om gebruik te maken van deze service hoeft niet uren van tevoren te worden geboekt. Bellen en bestellen is genoeg om een van de wagentjes te laten voorrijden.
argos 9argos 7
Extra voordeel valt te behalen met de aanschaf van de een eigen Argos Mobiel strippenkaart. Te koop bij de alle locaties van de Argos Zorggroep in Schiedam en Vlaardingen, want ook in de Haringstad rijdt de Argos Mobiel inmiddels.
Een rit reserveren kan door te bellen met 010-4278390. En u kunt ook een lege Argos Mobiel op straat aanhouden door uw hand op te steken. Nog geen strippenkaart? Betalen met een pinpas aan boord kan ook.