WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

SUBSIDIE VOOR WONINGEN IN LEGE WINKELS SCHIEDAM

SCHIEDAM- Vastgoedeigenaren in de binnenstad van Schiedam kunnen subsidie krijgen voor plannen om van leegstaande panden woningen te maken. Het gemeentebestuur heeft de Stimuleringsregeling Transformatie Panden aanloopstraten Schiedam vastgesteld. Deze regeling maakt het mogelijk om meer woningen in de Schiedamse binnenstad te realiseren.

De stimuleringsregeling is onderdeel van de aanpak winkelleegstand.  Deze aanpak bestaat uit de Leegstandsverordening en de Subsidieregeling Revitalisering Binnenstad Schiedam. Hiermee wil de gemeente met name pandeigenaren betrekken bij de revitalisatie van de binnenstad en de samenwerking tussen vastgoedeigenaren versterken. De gemeente is actief in gesprek met vastgoedeigenaren/ondernemers over de mogelijkheden omtrent winkelleegstand, de invulling van panden, de verhuizing en de transformatie. 

De regeling is van toepassing op de volgende aanloopstraten: Gerrit Verboonstraat, Korte Singelstraat, Oranjestraat, Spinhuispad, Stadserf, Vijgensteeg, Vlaardingerstraat en de Rotterdamsedijk  (even zijde nummer 236 t/m 272 en oneven zijde nummer 397 t/m 447).

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *