WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

SVEN RATZKE IN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Meester-entertainer Sven Ratzke staat op vrijdag 7 november eenmalig in het Wennekerpand in Schiedam met zijn voorstelling Diva Diva’s. Ratzke brengt in Diva Diva’S de songs van de grote diva’s van de jaren zestig weer tot leven. ‘The sixties’ is in Ratzkes ogen ’the most classy decade of the last century’, met de mooiste vrouwen en de prachtigste songs. Een tijdperk waarin glamour en klasse, persoonlijkheid en eigenzinnigheid samen opgaan en tot kunst worden verheven. Een combinatie die Ratzke op het lijf is geschreven!
 sven_ratzke 2
Waan u in uw avondjurk of smoking op de eerste rij Carnegie Hall in New York.
Dusty, Judy, Eartha, Nina, Shirley, Marlene en Hildegard schrijden voorbij. Zij besparen u hun pikante details uit the bizz niet: de waanzin, de chiwawa’s, de diamanten, de seks en de champagne. En zoals u van Ratzke gewend bent, voorziet hij hun songs van een nieuwe, muzikale gloed, samen met zijn geniale jazzpianist en arrangeur Charly Zastrau. Zo bezorgt hij zijn publiek een topavond met een wereldshow, waarin entertainment en steengoede muziek samensmelten. 

Toegang tot de voorstelling is € 19,00. Reserveren kan via de kassa van Theater aan de Schie, geopend op dinsdag van 13.00 – 16.00 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Telefonisch is de kassa bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 – 16.00 uur op telefoonnummer (010) 2 467 467 en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Online reserveren kan 24 uur per dag via www.theateraandeschie.nl.