WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

TASSENVERKOPERS SCHIEDAM GENOMINEERD VOOR ROTTERDAMSE PRIJS

SCHIEDAM- De tassenverkoper ‘The Little Green Bag’ uit Schiedam is genomineerd voor de Rotterdamse Ondernemersprijs. De Stichting Rotterdamse Ondernemersprijs maakte de genomineerden van de 35ste editie van deze gerenommeerde prijs gisteren bekend op het stadhuis in Rotterdam.

The Little Green Bag – Maria en Aramis Gandjapour: “Wij zijn vereerd met deze nominatie, omdat wij ons herkennen in de Rotterdamse manier van ondernemen; hardwerkend en met beide benen op de grond. Op 21 jarige leeftijd begonnen wij onervaren, maar vol ambitie aan dit avontuur. Nu, 10 jaar later, zijn we heel trots. Het zou geweldig zijn deze prijs in ons jubileumjaar te ontvangen.”

Dat goed ondernemerschap belangrijk is onderstreept ook PvdA-burgemeester Ahmed Aboutaleb (ambassadeur van de Rotterdamse Ondernemersprijs): “Ondernemers met oog voor duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke impact zien we meer en meer in de Rotterdamse regio. Nieuwe Helden die met creativiteit, durf en tomeloze energie nieuwe koersen varen.”
De jury bestaat ook dit jaar weer uit ondernemers die hun strepen ruim verdiend hebben:  Ton van Welie (Ortec Finance), Harald Swinkels (voorheen NLE), Walter Peteri (Quooker), Peter Goedvolk (Count), Ellen van Dam (Cornelder) en Hans Scheffer (Helloprint). 

Op 18 november weten we wie zich winnaar van de Rotterdamse Ondernemersprijs 2019 mag noemen. Meer informatie over de genomineerden en de bekendmaking 18 november in Poppodium Annabel: www.rotterdamseondernemersprijs.nl.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *