WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

TECHNISCHE STAAT STADHUIS MAASSLUIS ROEPT VRAGEN OP

MAASSLUIS- De technische staat van het stadhuis in Maassluis moet kritisch tegen het licht worden gehouden, vindt de fractie van de VVD. De liberalen stellen het eigen stadsbestuur vragen naar aanleiding van de noodzakelijke vervanging van de cv-installatie en richten zich op de financiële en de technische staat.

De VVD-fractie vraagt onder meer naar de jaarlijkse exploitatiekosten van het stadhuis, de verdeling van deze kosten over verschillende posten, en de jaarlijkse onderhoudskosten. Ook is er vraag naar de afschrijvingskosten, de maatregelen voor het monitoren van de technische staat, en eventuele geplande onderhouds- of vervangingsprojecten.

Met de verschuiving naar meer thuiswerken door ambtenaren en de verminderde noodzaak voor een volledige werkplek per FTE, benadrukt de VVD het belang van een gedegen overzicht van de huidige situatie om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen over de toekomst van het stadhuis.

Het college wordt verzocht om een gedetailleerde reactie, waarbij de fractie hun belangstelling voor de antwoorden benadrukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *