WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

TIENER ROTTERDAM AANGEHOUDEN NA STEEKINCIDENT ALKMAAR

ROTTERDAM- In het onderzoek naar het steekincident dat vrijdagavond plaatsvond in winkelcentrum de Mare in Alkmaar, heeft de politie een 17-jarige jongen uit Rotterdam aangehouden. Het incident, waarbij een Alkmaarse jeugdige met een voorwerp werd gestoken, resulteerde in verwondingen die gehecht moesten worden. Daarnaast liep het slachtoffer meerdere schaafplekken op door slagen en trappen.

De politie vermoedt dat er voorafgaand aan het incident een conflict was tussen een groepje jongeren. Getuigen die iets hebben gezien of meer informatie hebben over het steekincident worden dringend verzocht zich te melden. De dader, die zich op een fiets verplaatste en een grijze hoodie droeg, is nog steeds onderwerp van onderzoek.

Bewoners van de omgeving en bezoekers van het winkelcentrum die op het moment van het incident aanwezig waren, worden opgeroepen om contact op te nemen met de politie. Heeft u beelden van het incident? Deel deze dan niet online, maar neem direct contact op met de politie via 0900-8844 of, indien u anoniem wilt blijven, met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Eén gedachte over “TIENER ROTTERDAM AANGEHOUDEN NA STEEKINCIDENT ALKMAAR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *