WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

TIM KNOL IN SCHIEDAM

TIM KNOL 2SCHIEDAM- Na zijn eerste programma Terug, kan het publiek vanavond in Schiedam luisteren naar het tweede soloprogramma van Tim Knol. In Lost & Found maakt u kennis met de verzamelaar in Tim Knol en krijgt u een kijkje in het leven van de 25-jarige muzikant. Het wordt een theaterconcert op een humorvolle en charmante wijze.

Naast muzikant is Tim Knol fervent verzamelaar van singletjes, fotocamera’s, gitaren en bijzondere instrumenten. En kan hij geen genoeg krijgen van mooie verhalen over legendarische liedjes, markante muzikanten en bijzondere bands. Tim heeft enorm veel zin om met zijn tweede soloprogramma Lost & Found heel Nederland kennis te laten maken met prachtige muziek en bijzondere verhalen die velen nog niet kennen.

Een theaterconcert op de humorvolle en charmante wijze zoals we die inmiddels van Tim gewend zijn.

Toegang tot deze voorstelling is 20 euro. Kaarten reserveren voor deze voorstelling kan via het bespreekbureau, geopend op dinsdag van 13.00 – 16.00 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Telefonisch is de kassa bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 – 16.00 uur op telefoonnummer (010) 2 467 467 en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Online reserveren kan 24 uur per dag via www.theateraandeschie.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *