WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VAN DER VALK START ZONDER DECATHLON IN SCHIEDAM

SCHIEDAM- De bouw van een Van der Valk Hotel in Schiedam begint officieel op 19 maart tijdens een startbijeenkomst, en de presentatie van de plannen, in het clubhuis van de hockeyvereniging HC Schiedam, tegenover de beoogde hotellocatie. Het Van der Valk concurn laat VolkerWessels Vastgoed een duurzaam hotel bouwen op Harga-Noord.

De gemeente Schiedam kan haar ambities op het gebied van sport, groen, wonen, duurzaamheid en leisure waarmaken door een volledige gebiedsontwikkeling van Harga. Het concept van een hotel met congresfaciliteiten past volgens de gemeente uitstekend op deze locatie in de oksel van de A20 en A4, in de nabijheid van het Vlietland Ziekenhuis, het Sportpark Harga en woningen in Park Harga.

Van der Valk wil op Harga Noord samenwerken met het Franse sportwarenhuis Decathlon, maar rond de komst van Decathlon loopt nog altijd een procedure bij de Raad van State tegen een aanwijzing van de provincie. Volgens het provinciebestuur leent het grootste deel van het assortiment van Decathlon zich goed voor verkoop in het centrum en is het dus niet noodzakelijk dat Decathlon zich buiten het centrum van Schiedam vestigt. Decathlon en de gemeente voeren aan dat het concept van Decathlon met ‘try and buy’-voorzieningen juist een vestiging buiten het centrum noodzakelijk maakt.

2 gedachten over “VAN DER VALK START ZONDER DECATHLON IN SCHIEDAM

  1. Je kan het niet tegenhouden en ik moet eerlijk zeggen ik logeer er graag vooral in Limburg denk ook dat het Schiedam wel goed zal doen misschien dat het wat gezelliger word in het centrum door de gasten van van de Valk

  2. Geachte bestuurders van Van der Valk Schiedam,

    In de vele achterliggende jaren waren wij een trouwe gaat van Van der Valk o.a. Te. Heerlen, Assen en verdere vestigingen in ons Nederland. Het verblijf was altijd tot volle tevredenheid, het ontbrak ons aan niets. Wij zien uit naar de officiële opening van deze lokatie. U kunt er op rekenen dat wij veelvuldig gebruik zullen maken van de nieuwe Valk. Kunt u ons op de hoogte houden van de datum waarop Van der Valk wordt geopend. Overigens zal ik zelf alles op de voet volgen via de pers en overige berichtgeving.

    Met vriendelijk groet,
    Bob G. Bleijerveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *