WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VANAF MORGEN AFSLUITING HELDERINGSTRAAT MAASSLUIS

MAASSLUIS- Een deel van de Heldringstraat (ter hoogte van de milieustraat en de Gijsbert Dirkzwagerstraat) in Maassluis is vanaf morgen tot halverwege april afgesloten voor doorgaand autoverkeer. De afsluiting is nodig vanwege werkzaamheden aan het riool van de nieuwbouwwoningen aan de Gijsbert Dirkzwagerstraat. Aansluitend wordt ook de kruising Gijsbert Dirkzwagerstraat/Heldringstraat van definitieve bestrating voorzien.

De milieustraat op nummer 6 blijft tijdens de werkzaamheden bereikbaar. Om de milieustraat bereikbaar te houden, zijn er tijdens de werkzaamheden verschillende afsluitingen. Van 2 maart tot 9 maart is de milieustraat bereikbaar vanaf de P.J. Troelstraweg, van 9 maart tot ongeveer 20 maart vanaf de Elektraweg en daarna tot halverwege april vanaf de P.J. Troelstraweg.

Ter plaatse wordt met borden de actuele afsluiting en omleiding aangegeven. De woningen, bedrijven en parkeerplaatsen aan de Heldringstraat blijven bereikbaar. Werken aan de weg zorgt altijd voor overlast maar de gemeente probeert, door in de Heldringstraat gebruik te maken van verschillende afsluitingen, de overlast voor bewoners zoveel mogelijk te beperken.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *