WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

‘VEEL FOUT GEGAAN BIJ KAARSJESAVOND SCHIEDAM’

SCHIEDAM- Er is organisatorisch nogal wat fout gegaan tijdens de Schiedamse Kaarsjesavond van 12 december vorig jaar, zo heeft de fractie van Lokaal Onafhankelijk Schiedam (LOS) begrepen van diverse betrokkenen. De partij vraagt het stadsbestuur om uitleg nu LOS ter ore is gekomen dat het programma in de Kerktuin op het allerlaatste moment afgebroken moest worden. Ook is er onduidelijkheid over het podiumprogramma op het land van Belofte. Verder heeft LOS over onvrede vernomen van onder meer ondernemers, foodtruckuitbater, standhouders, het Centrummanagement en Zaal Beatrix.

De partij wil precies weten waarom Fun-Key of een ander (Schiedams) evenementenbureau, die de nodige ervaring en afstemming met het centrummanagement heeft, niet vooraf is benaderd met de vraag om het grootschaliger en via een subsidieaanvraag te organiseren. In plaats hiervan zou de gemeente rechtstreeks een bureau uit Delft hebben benaderd.

Voor de Schiedamse kaarsjesavond wordt door de gemeente gekeken naar vergelijkbare avonden in Gouda en Delft met gemiddeld zo’n 30.000 bezoekers. De afgelopen editie in Schiedam werd al georganiseerd door een bureau uit Delft voor het dubbele tarief waarvoor voorgaande jaren een Schiedamse organisator aan de slag ging. Voor dit dubbele tarief zou de avond stadsbreed zijn gemaakt met een veel omvangrijker programma.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *