WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VERDACHTE (21) WEER VRIJ NA SCHIETINCIDENT ROTTERDAM-AHOY

ROTTERDAM- Een 20-jarige man die in de nacht van zaterdag op zondag werd neergeschoten bij het ‘I love Urban festival’ in Rotterdam-Ahoy, verkeert niet meer in levensgevaar. Hij ligt echter nog wel in het ziekenhuis voor verdere behandeling. De politie heeft een 31-jarige man aangehouden als verdachte van het schietincident. Een andere man, een 21-jarige, die eerder was opgepakt, is vrijgelaten, omdat hij niets met de zaak te maken had.

Het schietincident gebeurde rond 04.30 uur aan het einde van het feest, waar nog enkele duizenden mensen aanwezig waren. Het slachtoffer werd geraakt door meerdere kogels en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hij was wel bij bewustzijn en kon met de hulpverleners praten.

De politie startte direct een onderzoek naar de toedracht van het schietincident. Er werden sporen verzameld en getuigen gehoord. De 31-jarige verdachte werd kort na het incident aangehouden in de buurt van Ahoy. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het schieten op het slachtoffer.

De politie is nog op zoek naar meer getuigen en beelden die iets kunnen vertellen over het schietincident. Het kan zijn dat er mensen zijn die voor, tijdens of na het incident iets hebben gezien of gefilmd dat van belang kan zijn voor het onderzoek. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *