WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland

VERDACHTE IN MOORDZAAK MACINTOSCH

VLAARDINGEN- Een 31-jarige inwoner van Vlaardinger is opgepakt voor betrokkenheid bij de moord op Jeffrey Macintosch. De verdachte zou het vuurwapen hebben geleverd, waarmee het slachtoffer in september vorig jaar om het leven werd gebracht.
De 27-jarige Macintosch werd op 7 september 2013 dood gevonden in een woning aan de Nieuwe Kerkplaats in Vlaardingen. Hij bleek te zijn doodgeschoten.
Een team rechercheurs kreeg onlangs nieuwe informatie over de zaak. Dit leidde woensdagochtend tot de arrestatie van de verdachte. Het moordwapen is overigens nog steeds niet gevonden, ondanks zoektochten op verschillende plekken.
Al eerder werden in deze zaak een 31-jarige man en een 24-jarige vrouw aangehouden. Zij zijn vrijgelaten, maar nog wel verdachte in deze zaak.
Het opsporingsonderzoek naar dit misdrijf is in volle gang. De politie vraagt iedereen die eerder nog niet informatie over dit misdrijf heeft gedeeld, om dit alsnog te doen. Heeft u meer informatie, neemt u dan aub contact op met het rechercheteam op telefoonnummer 0900 – 8844, team Kerkplaats. Alle informatie die duidelijkheid over dit misdrijf kan geven, is welkom. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.